Αθλητικά

Με υπογραφή Γκάλη σε Ρόδο και Κω!

Ένα «θερμό μπασκετικό» καλοκαίρι περιμένει τη Ρόδο και την Κω! Κι αυτό γιατί πρόκειται να γίνουν δύο τεράστιες εκδηλώσεις, οι οποίες θα προκαλέσουν παγκόσμιο ενδιαφέρον απ’ όλες τις απόψεις. Τα Δωδεκάνησα λοιπόν είναι έτοιμα να φιλοξενήσουν ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή event, τα οποία θα προσελκύσουν χιλιάδες κόσμου και θα προκαλέσουν «πάταγο»… Μάλιστα τα γεγονότα αυτά αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη αξία, αν αναλογιστεί κανείς ότι θα φέρουν την υπογραφή του ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ Νίκου Γκάλη.
Στη Ρόδο και στην Κω θα έρθουν ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ, προκειμένου να δώσουν το «παρών» στις σπουδαίες αυτές εκδηλώσεις. Οι διοργανώσεις Galis Basketball 3 on 3 με την υποστήριξη φορέων όπως η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σχεδιάζουν μεγάλα διεθνή events σε Ρόδο και Κω σε κεντρικές τοποθεσίες, όπως στην πλατεία Δημαρχείου Ρόδου με μεγάλο τιμώμενο πρόσωπο τον Νίκο Γκάλη και προσκεκλημένους αστέρες της Α1 και της Ευρωλίγκας, καθώς επίσης και σπουδαίους προπονητές σε ζωντανή κάλυψη από κανάλι εθνικής εμβέλειας και την προβολή από ΜΜΕ της Ευρωλίγκας και της ΦΙΜΠΑ. Μεγάλες κερκίδες, γιγαντοοθόνες και ειδικά γήπεδα 3 on 3 θα βοηθήσουν την διεξαγωγή των μεγάλων αυτών τουρνουά που θα προσφέρουν παγκόσμια αθλητική και τουριστική προβολή των νησιών μας. Ήδη έχουν αρχίσει οι προσκλήσεις των διάσημων παικτών και προπονητών και βέβαια οι υπεύθυνοι διοργανωτές ξεκίνησαν εδώ και μήνες την προετοιμασία και στα δύο νησιά και τις επαφές με πολλά σωματεία του μπάσκετ έτσι ώστε να υπάρξει καθολική συμμετοχή του δωδεκανησιακού μπάσκετ στα event του μεγάλου Γκάλη.
Τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο η Ρόδος και η Κως θα ζήσουν το δικό τους μεγάλο μπασκετικό event, με την υπογραφή του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΚΑΛΗ! Ο σχεδιασμός γίνεται σε καθημερινή βάση και όλα θα ετοιμαστούν έτσι ώστε σε λιγότερο από τρεις μήνες η Ρόδος αρχικά και η Κως στη συνέχεια να αποτελέσουν «πόλο έλξης» σε διοργανώσεις πολύ υψηλού επιπέδου, με την παρουσία ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ απ’ όλη την Ευρώπη. Η παρουσία του Νίκου Γκάλη αλλά και μεγάλων μορφών της… «πορτοκαλί Θεάς» θα αποτελέσει ατραξιόν για τους Ροδίτες αλλά και τους τουρίστες, αφού μπροστά στο χώρο της πλατείας δημαρχείου θα στηθεί τεράστιο γήπεδο, ανάλογο με εκείνο των μεγάλων διοργανώσεων στο βόλεϊ, στο πρόσφατο παρελθόν.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου