Αθλητικά

Τερζίου και Μάτιου κόντρα στις Εθνικές ομάδες

Οι δύο Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ, Βίκυ Αρβανίτη/Πένυ Καραγκούνη και Δήμητρα Μαναβή/Κωνσταντίνα Τσοπούλου βρίσκονται στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης για να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα Ελλάδας για το 2019 αφήνοντας για λίγο τις διεθνείς υποχρεώσεις τους και τον μεγάλο τους στόχο, που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020. Εναντίον τους θα αγωνισθούν σήμερα και αύριο η Ροδίτισσα Φαμπιόλα Τερζίου και η Διονυσία Μάτιου, οι οποίες βρίσκονται ήδη στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης και θα παλέψουν για ακόμη μια εβδομάδα, προκειμένου να παραμείνουν μεταξύ των κορυφαίων της χώρας στο άθλημα. Οι δύο νεαρές αθλήτριες, εκτός από τη συμμετοχή τους στο κεντρικό ταμπλό του Τελικού Τουρνουά του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ που θα διεξαχθεί στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, θα βρεθούν και στο κυρίως ταμπλό του τελικού τουρνουά του πρωταθλήματος Κ22 (για αθλήτριες κάτω των 22 ετών) που θα διεξαχθεί από 9-11 Αυγούστου στις Ράχες Φθιώτιδας

Οι Μάτιου/Τερζίου για να μπορούν να συμμετέχουν στα σημαντικά αυτά τουρνουά έχουν την υποστήριξη των οικογενειών τους, των επιχειρήσεων από τη Ρόδο, «G–Liv, Γιώργος Λιβανόπουλος – Εμπόριο τουριστικών ειδών» και «Special-Ψητοπωλείο» και της «ARLA PROTEIN – Επιδόρπια & Ροφήματα».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου