Αθλητικά

ΓΑΣ Ιάλυσος: Με το μυαλό στην Ένωση Ασπροπύργου

Σε εντατικούς ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψαν χθες οι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ Ιάλυσος, μετά από το ρεπό της Δευτέρας, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο την Ένωση Ασπροπύργου στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Football League.
Το πρόγραμμα διεξήχθη το μεσημέρι στο γήπεδο του Λυκείου Ιαλυσού, με τον Μαρτσέλο Τροΐζι και τους συνεργάτες του να δίνουν εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής, αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας και ασκήσεις ταχυδύναμης.
Ο έμπειρος τεχνικός, όπως δήλωσε μετά το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Α.Ο. Καβάλας, θα χρειαστεί ακόμα 10 ημέρες περίπου, προκειμένου οι «τοξοβόλοι» να αγωνιστούν όπως ο ίδιος θέλει, ωστόσο, πιστεύει ότι η ομάδα έχει τις δυνατότητες να κάνει το παιχνίδι της απέναντι στην Ένωση Ασπροπύργου προκειμένου να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα.
Οι «ερυθροκίτρινοι» του νησιού μας χρειάζονται πάση θυσία πόντο ή πόντους στο παιχνίδι του Σαββάτου, έτσι ώστε να ανασάνουν βαθμολογικά, για να κοιτάξουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος, γι’ αυτό και ο Μαρτσέλο Τροΐζι ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να συγκεντρωθούν στην Ένωση Ασπροπύργου για να προετοιμαστούν όσο καλύτερα γίνεται.
Το ευχάριστο στις τάξεις του ΓΑΣ Ιάλυσος είναι ότι δεν προέκυψαν τραυματισμοί ή τιμωρίες από την αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής, με τον Τροΐζι να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των Στέφανου Μαρτσάκη και Θανάση Πατινιώτη που συνεχίζουν τις θεραπείες , ενώ θα έχει στην διάθεσή του τον Μιχάλη Αυγενικού που εξέτισε την ποινή του.
Ταυτόχρονα οι Αργύρης Μπαρέτας και Μιχάλης Φράγκος θα είναι σε θέση να αγωνιστούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αφού στο παιχνίδι με τον Α.Ο. Καβάλας δεν ήταν στο 100% της ετοιμότητάς τους.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι οι προπονήσεις των «τοξοβόλων» θα είναι καθημερινές έως και την Παρασκευή που θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία, ενώ η αποστολή του συλλόγου θα αναχωρήσει για την Αθήνα το πρωί του Σαββάτου, αεροπορικώς, και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας (15:00) θα αντιμετωπίσει την Ένωση Ασπροπύργου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου