Αθλητικά

Κύπελλο Δωδεκανήσου: Γκολ και θέαμα

Τέσσερις αναμετρήσεις έγιναν σήμερα για το Κύπελλο Δωδεκανήσου, με τις ομάδες να προσφέρουν πλούσιο θέαμα, καθώς σημειώθηκαν συνολικά 25 τέρματα.
Για την 2η φάση του ομίλου της Ρόδου οι ΓΑΣ Ιάλυσος και Φοίβος Κρεμαστής επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους και τον τίτλο του φαβορί που τους είχε αποδοθεί πριν από τα παιχνίδια, κατακτώντας την νίκη- πρόκριση στην επόμενη φάση απέναντι σε Αστέρα Παστίδας και Κύπρο, αντίστοιχα.
Οι «τοξοβόλοι» επικράτησαν του Αστέρα μέσα στο γήπεδο Παστίδας με σκορ 3-1. Τα τέρματα για την ομάδα του Θανάση Τερζή σημείωσαν οι Ομπίνα Τζόνσον (21ο λεπτό με πέναλτι και 75ο λεπτό) και Γιώργος Γεωργίου ( 71ο λεπτό), ενώ για τους γηπεδούχους είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 ο Λάμπρος Καρύδης ( 65ο λεπτό).
Οι Κρεμαστενοί επιβλήθηκαν της ομάδας της Κύπρου στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων με σκορ 5-0. Τα γκολ για το συγκρότημα του Σάββα Ορφανίδη πέτυχαν οι Δημήτρης Μπάρδης (18ο ), Νίκος Αρφαράς ( 54ο και 58ο ), Χρήστος Πατσίλης (57ο ) και Μπερναρντο Μπανουσάι ( 73ο ).
Για την 1η φάση του ομίλου της Ρόδου, ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών έκανε την έκπληξη, συντρίβοντας τον Α.Ο. Βαθύ με σκορ 6-2 και πήρε θέση στην κλήρωση για την 2η φάση.
Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Μαύρος ( 12ο και 75ο ), Σιούλας (31ο ), Ρήγας (38ο ) Χαροφύλλης (55ο ) Λάντζιος ( 80ο ), ενώ τα γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχαν οι Καμπούρης (40ο ) και Μαλιάς (82ο ).
Τέλος, η Δόξα Καρδάμαινας επιβλήθηκε της Αναγέννηση Ασφενδίου με σκορ 5-2. Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Ανδρέας Χατζηαντωνίου ( 1ο , 76ο και 80ο ), Βησσαρίων Πης ( 31ο ) και Αντώνης Πόγιας ( 47ο ), ενώ για την Αναγέννηση σκόραραν οι Μιρτολάρι ( 57ο και 92ο ) και Νόμπιλες ( 72ο ).
Αναλυτικά τα αποτελέσματα
Όμιλος Ρόδου
• Κύπρος- Φοίβος: 0-5
• Αστέρας Παστίδας- ΓΑΣ Ιάλυσος: 1-3
Όμιλος Νήσων
• Α.Ο. Αθλοπαιδιών- Α.Ο. Βαθύ: 6-2
• Δόξα Καρδάμαινας- Αναγέννηση Ασφενδιού: 5-3

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου