Τοπικές Ειδήσεις

Κήρυξη 48ωρης απεργίας από το Σωματείο εργαζομένων της Euromedica Δωδεκανήσου

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Γ.Κ.Δ.Ε. ύστερα από Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 24/01/2019 με παρουσία της πλειοψηφίας των εργαζομένων της Κλινικής, αποφάσισε την κήρυξη 48ωρης απεργίας την Τετάρτη 30 και Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019, η οποία θα είναι επαναλαμβανόμενη έως πλήρους ικανοποίησης των αιτημάτων των εργαζομένων.

 

ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

  1. Βελτίωση συνθηκών εργασίας και ΑΜΕΣΗ πρόσληψη προσωπικού.
  2. Άμεση εξόφληση των οφειλόμενων των εργαζομένων (τα οποία κυμαίνονται έως και 11 μήνες), καθώς και έγκαιρη καταβολή μισθοδοσίας, επιδομάτων και δώρων.

 

Σας γνωρίζουμε περαιτέρω ότι κατά τη διάρκεια της απεργίας θα υφίσταται το αναγκαίο προσωπικό ασφαλείας που προβλέπεται από το άρθρο 21 του Ν. 1264/1982, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

 

Εκ του ΔΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • ΜΗΤΣΟΣ    30.01.2019 10:20

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ!ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ 11!!!ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ!ΣΤΗΝ ΒΡΑΣΗ ΚΟΛΛΑ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ…..

Σχολιασμός άρθρου