Τοπικές Ειδήσεις

Παρουσίαση τεσσάρων υποψηφίων από τον Φώτη Χατζηδιάκο και την παράταξη “Ρόδος Δύναμη Πολιτών”

«Μια δυναμική νεανική παρουσία, με μεγάλες ευαισθησίες για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης μας, προσφέροντας ακούραστα τις υπηρεσίες της. Μέσα από την συμμετοχή της επιβεβαιώνει τον ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό της παράταξής μας.

Κατερίνα Κιαμαλή – Κόλια σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

▸ «Ο ανθρωπισμός και η ευαισθησία του Φώτη Χατζηδιάκου απέναντι στα κοινωνικά ζητήματα του τόπου μας, αλλά και η μέχρι τώρα πορεία του, με έκαναν να πιστέψω σε εκείνον και να θελήσω να αγωνιστώ στο πλευρό του για τον τόπο μας».

 

Με εκτίμηση,

Κατερίνα Κιαμαλή

▸Βιογραφικό

Γεννήθηκε στη Ρόδο στις 25-3-1992, όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα. Έχει αποφοιτήσει από το ΙΕΚ Ρόδου με την ειδικότητα του Φοροτεχνικού γραφείου. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός αγοριού.

«Ένας φιλότιμος και ακούραστος υπηρέτης του πολίτη και πιστός φίλος, συνεχίζει να προσφέρει για τον Τόπο μας και στην επόμενη θητεία.

 

Τζίμη Καρατζιά σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

 

▸ «Πιστός στις αρχές μου, πάντα εργάτης της Κοινωνίας την οποία υπηρετώ χωρίς κομματικούς και παραταξιακούς διαχωρισμούς , συνεχίζω δίπλα στον Δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο και τον ευχαριστώ για την στήριξη και εμπιστοσύνη που μου δείχνει».

 

Με εκτίμηση,

Τζίμης Καρατζιάς


▸Βιογραφικό

Δημήτρης (Τζίμης) Καρατζιάς

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Απολακκιά. Αυτοκινητιστής στο επάγγελμα, δραστηριοποιήθηκε στο κομμάτι  των τουριστικών λεωφορείων στην αρχή ως υπάλληλος και κατόπιν ως ιδιοκτήτης. Έχει μια πλούσια δράση και συμμετοχή στην τοπική αυτοδιοίκηση.

1978-1990  διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων

1980-1982 διετέλεσε Εκπρόσωπος του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων στο Εργατικό Κέντρο.

1990-1998 & 2008-2011 διετέλεσε Πρόεδρος Ιδιοκτητών Σωματείου Τουριστικών Λεωφορείων.

2002-2006 διετέλεσε Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ροδίων –Πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης Καθαριότητας.

2006-2010 διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Μείζονος Μειοψηφίας Δήμου Ροδίων.

2010-2014 διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος: Εντεταλμένος Σύμβουλος Καθαριότητας Δήμου Ρόδου-Εντεταλμένος  Σύμβουλος Καθαριότητας &  Αναπληρωτής Δημάρχου σε θέματα Καθημερινότητας.

2011-2014 διετέλεσε Πρόεδρος ΡΟΔΑ.

2014-2019 Αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΡ και Υπεύθυνος Φυσικών Καταστροφών.

2019 Συνεπίκουρος Δημάρχου σε θέματα Καθαριότητας και Έργων.

«Ένας ακόμη ενεργός πολίτης με σημαντικές παρεμβάσεις για την βελτίωση της εικόνας της πόλης, στρατεύεται μαζί μας, στην Τοπική Κοινότητα Ρόδου, ανεβάζοντας τον πήχη ακόμη πιο ψηλά.

Φάνη Χατζημανώλη σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος


▸ «Επειδή ανέκαθεν ήμουν ενεργός πολίτης, θεώρησα σωστό να προσπαθήσω πλέον εκ των έσω για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας. Με γνώμονα αυτό το σκεπτικό και με την παραίνεση φίλων για πιο ενεργή συμμετοχή, αποδέχθηκα την πρόταση του Δημάρχου κ. Φώτη Χατζηδιάκου, για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο για την Τοπική Κοινότητα Ρόδου».

 

Με εκτίμηση,
Φάνης Χατζημανώλης

 

▸Βιογραφικό 
Γεννήθηκε στη Ρόδο στις 9/12/65 και έχει έναν γιο 17 ετών.  Αποφοίτησε από Το Βενετόκλειο το 1983 και από το 1986 έως το 2016 έζησε στην Κω.

Εργάστηκε για αρκετά χρόνια σε τουριστικά επαγγέλματα και μιλάει  άπταιστα Αγγλικά.

Διετέλεσε Γραμματέας στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αντιμάχειας.

Για τρία χρόνια διετέλεσε  Γραμματέας στο Σωματείο Βενζινοπωλών Κω και για άλλα έξι  χρόνια ως Πρόεδρος. Παράλληλα υπήρξε μέλος της ΟΒΕ.

Με την επιστροφή του στην Ρόδο ασχολήθηκε με την ανάδειξη προβλημάτων της πόλης και του νησιού μέσα από σελίδες στα κοινωνικά δίκτυα, με προτάσεις για την επίλυσή τους.

Ένας καταπληκτικός επιστήμονας, με αγάπη και προσφορά στον συνάνθρωπο του, πλαισιώνει τον συνδυασμό μας.  Με ενθουσιασμό και δυναμική, για ακόμα μεγαλύτερη στήριξη στον συνάνθρωπο μας.

 

Μιχάλη Δημητριάδη σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

▸ «Αγαπητοί μου φίλοι,

Με μοναδικό γνώμονα την συνέπεια στον Πολίτη και στο Δήμο, επιλέγω να σταθώ δίπλα στον Φώτη Χατζηδιάκο και να συνεχίσουμε μαζί τον αγώνα  για τον Τόπο μας».

 

Με εκτίμηση,
Μιχάλης Δημητριάδης


▸Βιογραφικό
Ιατρός – Ορθοπεδικός.

Γεννήθηκε το 1955 στη Χαλκίδα Ευβοίας. Το 1985 αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Καποδιστριακού Νοσοκομείου Αθηνών.

Το 1985 ολοκλήρωσε την ειδικότητα Ορθοπεδική, στο Θεραπευτήριο Ευαγγελισμός Αθηνών. Διατέλεσε μέχρι το 1989 Επιμελητής σε νοσοκομεία της Μεγάλης Βρετανίας. Το 1988 πήρε τον τίτλο του Διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και από το 1989 μέχρι σήμερα υπηρετεί ανελλιπώς στην Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου Ρόδου με τον βαθμό του Διευθυντή.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου