Αθλητικά

Α.Σ. Ρόδος: Ανανέωσε ο Νικολόπουλος

Προχωρά η υλοποίηση του προγραμματισμού στον Α.Σ. Ρόδος, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, σύμφωνα πάντα με τις εισηγήσεις του προπονητή Κώστα Βελιτζέλου.
Τα «ελάφια» διατήρησαν στις τάξεις τους ακόμα έναν ποδοσφαιριστή του υπάρχοντος ρόστερ, ο οποίος αποτέλεσε βασικό στέλεχος του συλλόγου στην απόλυτα πετυχημένη σεζόν που ολοκληρώθηκε και στην οποία οι «πράσινοι» της πόλης μας στέφθηκαν πρωταθλητές στον 6ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Ο λόγος για τον αριστερό οπισθοφύλακα Ντίνο Νικολόπουλο, ο οποίος συναντήθηκε με την διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος και συμφώνησε στην επέκταση της συνεργασίας του, με τα «ελάφια» να επισημοποιούν την παραμονή του στο έμψυχο δυναμικό, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Στην ομάδα μας για μια ακόμη χρονιά και ο Νικολόπουλος!
Συμφώνησαν σε όλα η διοίκηση της ομάδας μας και ο Ντίνος Νικολόπουλος για συνέχιση της συνεργασίας για ακόμη μία χρονιά».
«Ντύνεται» με Kappa
Ο Α.Σ. Ρόδος ανακοίνωσε την αθλητική εταιρεία που θα τον… ντύσει ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Τα «ελάφια» συμφώνησαν με την Kappa, η οποία θα σχεδιάσει αποκλειστικά την νέα εμφάνιση του συλλόγου, ενώ θα προμηθεύσει τους «πράσινους» της πόλης μας με όλο το απαραίτητο αθλητικό υλικό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε:
«Με ιδιαίτερη χαρά η Ρόδος ανακοινώνει την συνεργασία της με την Ιταλική εταιρεία Kappa που αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την ‘’Διεθνή Αθλητική ΕΠΕ’’.
Η Kappa θα σχεδιάσει αποκλειστικά και μοναδικά για την Ρόδο την νέα της εμφάνιση για το νέο πρωτάθλημα.
Εκτός της εμφάνισης για τους αγώνες, η Kappa θα προμηθεύσει την ομάδα μας με όλο το αθλητικό υλικό».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου