Αθλητικά

Αστέρας Παστίδας: Να παλέψει και στην Αντιμάχεια

Δεύτερο συνεχόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι, αυτή την φορά εκτός έδρας, καλείται να δώσει στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, ο Αστέρας Παστίδας, αφού στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής θα φιλοξενηθεί από τον ΔΙ.ΑΣ. στο γήπεδο Αντιμάχειας, με την αναμέτρηση να ορίζεται από την ΕΠΣΔ για το Σάββατο, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ».
Το συγκρότημα του Κώστα Πάττα, προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με σκορ 1-0 από τον πρωτοπόρο Φοίβο, σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι πάλεψαν με όλες τους δυνάμεις, κάτι που έχει ικανοποιήσει όλους στον σύλλογο, ωστόσο, δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι.
Με το ίδιο σκεπτικό θα αγωνιστούν και απέναντι στους Κώους, παλεύοντας από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, προκειμένου να αποσπάσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Οι Παστιδενοί γνωρίζουν ότι η αποστολή τους είναι εξαιρετικά δύσκολη, όμως θα αγωνιστούν χωρίς άγχος, αφού όπως αναφέρουν μόνο κέρδος μπορούν να αποκομίσουν από την αναμέτρηση.
Πάντως, ο Κώστας Πάττας γι’ ακόμα μία αγωνιστική δεν θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους, αφού ο Παγκράτης είναι στρατευμένος, οι Πίσκαπας και Κυρίτσης αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και ο Παπαμιχαήλ δεν θα ακολουθήσει την αποστολή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Παράλληλα αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ισκά που ταλαιπωρείται από τραυματισμό και την Πέμπτη ο Κώστας Πάττας θα ξέρει αν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.
Η προετοιμασία του συλλόγου για το παιχνίδι του Σαββάτου, ξεκίνησε χθες, καθώς την Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές είχαν ρεπό λόγω της κακοκαιρίας.
Οι Παστιδενοί θα προπονηθούν σήμερα, με την προετοιμασία τους να ολοκληρώνεται την Πέμπτη, ενώ η αποστολή του συλλόγου θα αναχωρήσει για την Κω το απόγευμα της Παρασκευής.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου