Τοπικές Ειδήσεις

Ρόδος-Δωδεκάνησα-Πρόγνωση καιρού για την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου

Η αστάθεια του καιρού συνεχίζεται και την Παρασκευή, ενώ υπάρχουν πιθανότητες από τις πρωινές ώρες μέχρι το τέλος του 24ωρου να σημειωθούν κάποιες παροδικές βροχές μέτριας έντασης σε Κω, Κάλυμνο, Τήλο, Νίσυρο, Χάλκη, Σύμη, και τη Ρόδο κυρίως στην πόλη της Ρόδου και στην Ιξιά. Στα υπόλοιπα τμήματα του νομού προβλέπονται μόνο κάποιες αραιές νεφώσεις. Τίποτα το ιδιαίτερο.

Οι άνεμοι θα πνέουν από Δυτικές διευθύνσεις με την ένταση τους να φτάνει τα 4 τοπικά 5 μποφόρ ενώ το βράδυ αναμένεται να σημειώσουν εξασθένηση.

Οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν στα ίδια επίπεδα εως …21°C στα Νότια, εως …20°C στα Βόρεια, και εως …19°C στα ορεινά τμήματα του νομού. Τις βραδινές ώρες η θερμοκρασία στα ορεινά θα πέσει εως τους 13°C ενώ στα παραθαλάσσια μέρη δε θα ξεπεράσει τους 15-16°C.

Υγρασία : 60-90%

Πρόγνωση καιρού : Γιάννης Μανωλάς

Επιμέλεια άρθρου : Βαλεντίνα Μπάτη

Cyclone of Rhodes 2012-2019

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου