Αθλητικά

Κύπελλο Δωδεκανήσου: Προκρίθηκαν τα φαβορί

Το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Δωδεκανήσου, εξασφάλισαν οι Φοίβος Κρεμαστής, Απόλλωνας Καλυθιών, Α.Ε. Κω και Διαγόρας, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί που τους είχε αποδοθεί πριν από τις αναμετρήσεις, καθώς πήραν την νίκη- πρόκριση απέναντι σε Ακουσίλαο, Δόξα Ψίνθου, Δόξα Καρδάμαινας και Άρη Αρχαγγέλου, αντίστοιχα.
Οι Κρεμαστενοί δεν δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση του Ακουσίλαου στο γήπεδο Φανών, επικρατώντας με σκορ 4-0, αφού η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής ( δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τις ομάδες χωρίζουν δύο κατηγορίες).
Τα τέρματα για τους νικητές σημείωσαν οι Χρήστος Πατσίλης (33ο με πέναλτι και 76ο λεπτό), Αλέξανδρος Αρέτογλου ( 40ο λεπτό) και Βαλάντης Κουδούνης (72ο λεπτό).
Οι Καλυθενοί επιβάλλοντας τον ρυθμό τους από το πρώτο λεπτό, δεν πιέστηκαν για να επικρατήσουν στο γήπεδο της Ψίνθου της τοπικής Δόξας με σκορ 4-0.
Τα γκολ για την ομάδα του Κώστα Καμπούρη πέτυχαν οι Γιώργος Γεωργιάδης ( 2ο λεπτό), Μάριος Μπαϊρακτάρης ( 39ο και 59ο λεπτό) και με αυτογκολ ο Κώστας Κοσκινιώτης ( 48ο λεπτό).
Η Α.Ε. Κω παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Δόξα Καρδάμαινας, ανέτρεψε την σε βάρος της κατάσταση και επικράτησε με 3-1 μέσα στο γήπεδο των «μελανόλευκων».
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ του Ανδρέα Χατζηαντωνίου ( 6ο λεπτό), με τους «βυσσινοί» να φέρνουν… τούμπα το παιχνίδι με τέρματα των Γιώργου Κεφαλιανού ( 34ο λεπτό) και Σπύρου Οχτάρα ( 88ο και 93ο λεπτό).
Τέλος, ο Διαγόρας χωρίς να… φορτσάρει, αφού αγωνίστηκε όσο χρειαζόταν επικράτησε του Άρη στο γήπεδο Αρχαγγέλου με σκορ 2-0.
Τα γκολ για την ομάδα του Πέτρου Ρουτζιέρη πέτυχαν οι Σπύρος Γλυνός ( 4ο λεπτό) και Χρήστος Χατζησάββας ( 14ο λεπτό).

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου