Τοπικές Ειδήσεις

Υποψήφιος με τον συνδυασμό του Αντώνη Καμπουράκη «Με Δύναμη για τη Ρόδο», ο Αθηνόδωρος (Δώρος) Κωνσταντίνου

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης δήλωσε: «Με χαρά καλωσορίζω τον Δώρο Κωνσταντίνου στο συνδυασμό “Με Δύναμη Για τη Ρόδο”. Ο Δώρος, έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται να συγκρουστεί με τις παλαιές πρακτικές και το κατεστημένο του Τόπου. Η εμπειρία του σε νευραλγικές θέσεις σε όλους τους βαθμούς της τοπικής αυτοδιοίκησης και σε οργανισμούς ευθύνης, θα βοηθήσει τους νέους του συμπορευόμενους να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις της επόμενης ημέρας της διοίκησης του Δήμου Ρόδου. Το νεανικό του πνεύμα σε συνδυασμό με τη θέληση του για συνεχή βελτίωση, θα συνδράμει ουσιαστικά στην πρόοδο του Τόπου μας. Η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας, μας δυναμώνει για να προχωρήσουμε ενωμένοι όλες οι Ροδίτισσες και όλοι οι Ροδίτες για την ανάπτυξη της Ρόδου μας».

Ο Δώρος Κωνσταντίνου ανέφερε τα εξής: «Συμπορεύομαι, συστρατεύομαι με τον Αντώνη Καμπουράκη, έναν άνθρωπο ευγενή, άξιο και με αξίες, για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας. Η αγάπη μας για το νησί μας είναι αυτό που μας ενώνει και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να το υλοποιήσουμε. Είμαστε άνθρωποι των έργων και της συλλογικής προσπάθειας.»

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στη Ρόδο. Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση το 2003, εκλεγμένος με το συνδυασμό του Ιωάννη Ιατρίδη στον πρώην Δήμο Καλλιθέας.

Από το 2003 έως το 2010 διετέλεσε στις θέσεις Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, Πρόεδρος ΑΔΕ, Πρόεδρος ΔΕΚΔΗΚ, μέλος Οικονομικής Επιτροπής.

Από το 2010 έως το 2019 εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος στον ενιαίο Δήμο Ρόδου. Τα τελευταία επτά χρόνια υπηρέτησε το Δήμο από τη θέση του Αντιδημάρχου. Είχε τη χαρά και την τιμή, σε όλα αυτά τα δεκαεπτά χρόνια

στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, να έχει στο βιογραφικό του σωρεία έργων, τόσο στον πρώην Δήμο Καλλιθέας, όσο και στον ενιαίο Δήμο Ρόδου.

Υπηρέτησε επίσης την τιμητική θέση του Προέδρου Απόλλωνα Καλυθιών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου