Τοπικές Ειδήσεις

Σύλληψη δύο ατόμων για κλοπές στη Ρόδο

Την 28η Μαΐου 2019 συνελήφθησαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού ένας 27χρονος αλλοδαπός, ο οποίος την 27η Μαΐου 2019 αφαίρεσε αντικείμενα και προϊόντα προσωπικής περιποίησης από επιχείρηση και μια 66χρονη ημεδαπή, η οποία την 27η Μαΐου 2019 αφαίρεσε χρήματα από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Πιο συγκεκριμένα την 28η Μαΐου 2019 καταγγέλθηκε στο ΑΤ Ιαλυσού από ιδιοκτήτη καταστήματος επί της οδού Κέρκυρας στην Κρεμαστή ότι άτομο αγνώστων στοιχείων αφαίρεσε σουβενίρ αξίας 30 ευρώ και αποχώρησε με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο. Το ίδιο άτομο είχε αφαιρέσει τις προηγούμενες ημέρες δύο αντιηλιακές κρέμες και αποχώρησε με γουρούνα.
Κατόπιν έρευνας των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για έναν Αγγλο ο οποίος διέμενε προσωρινά σε ξενοδοχείο της Ιξιάς.
Προσήχθη και συνελήφθη ενώ αποδέχτηκε τα όσα του αποδίδονται.
Στην δεύτερη περίπτωση ο ιδιοκτήτης της καφετέριας «Mikel» στην Ιαλυσό κατήγγειλε ότι την 27η Μαΐου 2019 άγνωστος αφαίρεσε ένα δοχείο φιλοδωρημάτων από το κατάστημα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ. Κατόπιν έρευνας διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για την 65χρονη η οποία συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου και με εισαγγελική εντολή αφέθηκε ελεύθερη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου