Τοπικές Ειδήσεις

Με παραδοσιακά προιόντα υποδέχεται η Ρόδος τους πρώτους τουρίστες

Με 12 πτήσεις από Γερμανία, Ελβετία, Τσεχία, Ολλανδία, Βέλγιο η Ρόδος και 8 πτήσεις από Πολωνία, Γερμανία, Τσεχία, Ελβετία η Κως, ανοίγει ουσιαστικά την 1η Ιουλίου η τουριστική περίοδος για τα Δωδεκάνησα.
Στη Ρόδο θα ανοίξουν περί τα 40 ξενοδοχεία από τα 200 μεγάλα που υπάρχουν. Τους πρώτους τουρίστες που φτάνουν στο αεροδρόμιο ΔΙΑΓΟΡΑΣ με πτήση της TUI από τη Γερμανία στις 10 το πρωί θα υποδεχθεί αντιπροσωπεία του Δήμου της Ρόδου με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Τουριστικής Ανάπτυξης Πολιτισμού και Διεθνών Σχέσεων Κώστα Ταρασλια.
Στους επισκέπτες μας θα προσφερθούν τοπικά γλυκά και προϊόντα καθώς και διαφημιστικοί οδηγοί. Νέοι και νέες θα είναι ντυμένοι με παραδοσιακές φορεσιές της Ρόδου.
Στο αεροδρόμιο ΔΙΑΓΟΡΑΣ πρόκειται σήμερα να πραγματοποιηθεί άσκηση προσομοίωσης με τη συμμετοχή όλων των συναρμοδίων φορέων.
Με την άφιξη των επισκεπτών θα ξεκινήσουν και οι στοχευμένοι έλεγχοι για τον εντοπισμό κρουσμάτων κορονοϊου, στον ειδικό χώρο που έχει προβλεφθεί για το σκοπό αυτό στην αίθουσα αφίξεων. Καθημερινά θα γίνονται 605 τέτοιοι έλεγχοι.

Πηγή: ert.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου