Τοπικές Ειδήσεις

Κλείνει η ιρλανδική διάβαση στον ποταμό της Κρεμαστής

Την ιρλανδική διάβαση στον ποταμό της Κρεμαστής, αποφάσισε να κλείσει κατά τη διάρκεια του Χειμώνα, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Στην απόφαση αυτή κατέληξε χθες το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας, προκειμένου να προστατευθούν οι οδηγοί από ενδεχόμενη πλημμύρα.
Σημειώνεται ότι στη συγκεκριμένη διάβαση έχουν χάσει τη ζωή τους τρία άτομα, όταν -κατά τη διάρκεια καταρρακτώδους βροχής- διέσχισαν τον ποταμό με το αυτοκίνητό τους, με αποτέλεσμα να τους παρασύρουν τα ορμητικά νερά.

. ΠΗΓΉ ert.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • Μιχαλακη    31.10.2019 14:10

    Και όσοι δν οδηγαμε θα πρέπει να πάμε Παραδείση μέσον Λάρισας ρε δεν πάτε καλά. Καθόλου καλά. Πριν 4 χρωνια έγεινε αυτό τι κάνατε 4 χρόνια. Φτιαχτεί τον δρόμο και την γέφυρα και σταματήστε να ερηπονετε τα χωριά. Την Κρεμαστή την κάνατε φάντασμα όλα κλειστά. Αντέ γιατί τις επόμενες εκλογές ο κόσμος δεν θα ψιφησης κανέναν.

  • Κοn    30.10.2019 20:57

    Η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου καλά θα κάνει να τη φτιάξει την διάβαση και να την κάνει γέφυρα. Δεν είναι δυνατόν ο δρόμος που πάει στο αεροδρόμιο να γίνεται από επαρχιακό κακό οδικό δίκτυο και με κίνδυνο καλοκαίρι-χειμώνα.

Σχολιασμός άρθρου