Ρεπορτάζ

Οι «Δίδυμες Πενιές» στο Ίδρυμα Χρονίων Παθήσεων «Άγιος Ανδρέας»

Την περασμένη Τρίτη, 27 Νοεμβρίου, τα μέλη του μουσικού συγκροτήματος «Δίδυμες Πενιές» επισκέφθηκαν το Ιδρυμα Χρονίων Παθήσεων «Αγιος Ανδρέας» και χάρισαν στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί ένα απόγευμα γεμάτο μουσική, τραγούδι και χορό.
Τα μέλη του συγκροτήματος, Μανώλης Νικήτας, Γιάννης Νικήτας, Θοδωρής Εμμανουήλ, Δημήτρης Βάλλας, Νεκτάριος Λαός και Νίκη Εξαδάκτυλου, μοίρασαν στα παιδιά του Αγίου Ανδρέα παιχνίδια, κυρίως μουσικά όργανα για να περνούν ευχάριστα στον ελεύθερο χρόνο τους τα οποία αγόρασαν από έσοδα της ορχήστρας και στη συνέχεια ξεκίνησε το γλέντι με τα παιδιά να διασκεδάζουν με την ψυχή τους.
Το μέλος του συγκροτήματος κ. Μανώλης Νικήτας αναφέρθηκε στα δώρα που εισέπραξαν τα μέλη από τα παιδιά: «Είχαμε τη χαρά να βρεθούμε ανάμεσα σε μικρούς αγγέλους, στο ίδρυμα του Αγίου Ανδρέα… Ανιδιοτελής αγάπη… Αληθινά χαμόγελα… ήταν τα δώρα που λάβαμε με συγκίνηση, καθώς δώσαμε κι εμείς με το δικό μας τρόπο γιορτινό κλίμα στην καθημερινότητά τους».
Ο κ. Γιάννης Νικήτας, επισήμανε πως είναι απαραίτητο να σκεφτόμαστε όσους έχουν την ανάγκη μας, και κυρίως τα παιδιά, καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους και όχι μόνο την εορταστική περίοδο σημειώνοντας ότι αυτά που εισέπραξαν από τα παιδιά του Αγίου Ανδρέα ήταν πολλά περισσότερα από εκείνα που έδωσαν οι ίδιοι.

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου