Τοπικές Ειδήσεις

Το Τμήμα ΑΧΕΠΑ Ρόδου στηρίζει την εθελοντική δράση «ΔΩΡΕΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ»

Το Τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-33 Ρόδου σε συνέχεια της φιλανθρωπικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία την 4η Σεπτεμβρίου 2019 στο Baia Seaside Beach Bar Restaurant της Ρόδου, παρέδωσε την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019 στον Σύλλογο Καταστηματαρχών Κομμωτών – Κουρέων Ν. Δωδεκανήσου τις πρώτες δύο φυσικές περούκες, στηρίζοντας την εθελοντική τους δράση «ΔΩΡΕΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ».

Οι περούκες θα δανείζονται από τον Σύλλογο Καταστηματαρχών Κομμωτών – Κουρέων Ν. Δωδεκανήσου σε άτομα που πάσχουν από προσωρινή απώλεια μαλλιών για ποικίλους ιατρικούς λόγους. Συνολικά θα κατασκευαστούν με δαπάνες του Τμήματος ΑΧΕΠΑ Ρόδου και θα παραδοθούν προς χρήση στον Σύλλογο Καταστηματαρχών Κομμωτών – Κουρέων Ν. Δωδεκανήσου δέκα (10) περούκες.

Η παράδοση των πρώτων δύο περουκών έλαβε χώρα στο κατάστημα «Sotiris Vasilas Hair Art Studio». Παρόντες για την παράδοση από το Τμήμα ΑΧΕΠΑ Ρόδου ήταν ο Αντιπρόεδρος κ. Γεώργιος – Νικόλαος Λάκουρας, ο Ταμίας κ. Σταμάτιος – Μιχαήλ Παπαποστόλου, ο κ. Μιχαήλ Καβαζίδης, ο τ. Πρόεδρος κ. Αντώνης Γιαννικουρής (PCP), ενώ για την παραλαβή από τον Σύλλογο Καταστηματαρχών Κομμωτών – Κουρέων Ν. Δωδεκανήσου ήταν ο Πρόεδρος κ. Αγαπητός Κυπραίος, η κα Μπέτυ Καραγιάνη, η Γραμματέας κα. Ελένη Πάλλη, ο Έφορος κ. Σωτήριος Βασίλας, η κα. Καλλιόπη Σακκά και ο κ. Πάρης Μάτσης.

Το Τμήμα ΑΧΕΠΑ Ρόδου ευχαριστεί θερμά τον κατασκευαστή των περουκών κ. Δημήτριο Γ. Παντελεάκη, για την εκ μέρους του έμπρακτη στηριξή της εθελοντικής δράσης του Συλλόγου Καταστηματαρχών Κομμωτών – Κουρέων Ν. Δωδεκανήσου «ΔΩΡΕΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ», για την ιδιαιτέρως επιμελημένη εργασία και την εξαιρετική μέχρι σήμερα συνεργασία, η οποία θα συνεχιστεί στο άμεσο μέλλον για την παράδοση των υπόλοιπων οκτώ περουκών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου