Αθλητικά

Σε Πύργο και Αμαλιάδα οι Δικηγόροι

Μετά την Πάτρα και τη Χαλκιδική, το πανελλήνιο πρωτάθλημα Δικηγορικών Συλλόγων μεταφέρεται στον Πύργο και στην Αμαλιάδα. Από 17 Ιουλίου θα διεξαχθεί στις δύο αυτές πόλεις το τουρνουά, στο οποίο θα συμμετέχουν η Ρόδος και η Κως. Η Ρόδος κληρώθηκε στον ίδιο όμιλο με τον πανίσχυρο Αριστοτέλη Θεσσαλονίκης και την Πάτρα και η Κως με τον επίσης δυνατό Πειραιά και τον Ευαγόρα από την Κύπρο. Όπως είναι γνωστό οι πρώτες ομάδες κάθε ομίλου θα διεκδικήσουν τις θέσεις από 1 έως 8, οι δεύτερες ομάδες κάθε ομίλου από τις θέσεις 9 έως 16 και οι τρίτες τις θέσεις από 17 έως 24. Στην πρεμιέρα οι Δικηγόροι της Ρόδου θα παίξουν με την Πάτρα και της Κω με τον Ευαγόρα Κύπρου. Ο όμιλος της Ρόδου είναι σαφώς πιο δύσκολος απέναντι σε δυνατούς αντιπάλουτς. Αναλυτικά, οι όμιλοι και το πρόγραμμα των αγώνων:
1ος ΟΜΙΛΟΣ: Αθήνα, Χανιά, Καλαμάτα
2ος ΟΜΙΛΟΣ: Λεμεσός, Λάρισα, Πύργος
3ος ΟΜΙΛΟΣ: Ιωάννινα, Βέροια, Σίρρις (Σέρρες)
4ος ΟΜΙΛΟΣ: Αριστοτέλης, Πάτρα, Ρόδος
5ος ΟΜΙΛΟΣ: Πειραιάς, Ευαγόρας, Κως
6ος ΟΜΙΛΟΣ: Νόμος, Σέρρες, Νέμεσις (Ιωάννινα)
7ος ΟΜΙΛΟΣ: Θέμις, Αγρίνιο, Αμαλιάδα
8ος ΟΜΙΛΟΣ: Ηράκλειο, Λευκωσία, Αστέρας Ευελπίδων
ΤΡΙΤΗ(17/07):
Πύργος (16:00): Πύργος- Λάρισα
Αμαλιάδα (16:00): Ιωάννινα- Βέροια
Αρχαία Ολυμπία (17:00): Αθήνα- Καλαμάτα
Αμαλιάδα (18:00): Πάτρα- Ρόδος
Πύργος (18:00): Νόμος- Νέμεσις
Αρχαία Ολυμπία (19:00): Ηράκλειο- Αστέρας Ευελπίδων
Αμαλιάδα (20:00): Αμαλιάδα- Αγρίνιο
Πύργος (20:00): Ευαγόρας- Κως
ΤΕΤΑΡΤΗ(18/07):
Πύργος (16:00): Χανιά- Αθήνα
Αμαλιάδα (16:00): Ιωάννινα- Σίρρις
Αρχαία Ολυμπία (17:00): Νόμος- Σέρρες
Αμαλιάδα (18:00): Αμαλιάδα- Θέμις
Πύργος (18:00): Λευκωσία- Αστέρας Ευελπίδων
Αρχαία Ολυμπία (19:00): Πύργος- Λεμεσός
Πύργος (20:00): Αριστοτέλης- Ρόδος
Αμαλιάδα (20:00): Πειραιάς- Ευαγόρας
ΠΕΜΠΤΗ(19/07):
Πύργος (14:00): Θέμις- Αγρίνιο
Αμαλιάδα (14:00): Λεμεσός- Λάρισα
Γαστούνη (16:00): Βέροια- Σίρρις
Αμαλιάδα (16:00): Χανιά- Καλαμάτα
Πύργος (16:00): Σέρρες- Νέμεσις
Πύργος (18:00): Αριστοτέλης- Πάτρα
Γαστούνη (18:00): Πειραιάς- Κως
Αμαλιάδα (18:00): Λευκωσία- Ηράκλειο
ΜΕ ΚΑΠΛΑΝΙΔΗ ΚΑΙ… ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ
Με τον Μιχάλη Καπλανίδη στον πάγκο τους και μεταγραφή από το Δικηγορικό Σύλλογο Ρόδου τον Γιώργο Ρουμελιώτη, θα παρουσιαστούν τον προσεχή Ιούλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα οι Κώοι Δικηγόροι, οι οποίοι μάλιστα το περασμένο σαββατοκύριακο συνέχισαν την προετοιμασία τους. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στον Πύργο και στην Αμαλιάδα και οι Κώοι Δικηγόροι παρουσιάζονται ενισχυμένοι. Στη φωτογραφία των Κώων Δικηγόρων παρουσιάζονται από αριστερά προς τα δεξιά (όρθιοι): Σακέλλης, Ρουμελιώτης, Ιερομνήμων, Χόνδρος Α., Δρόσος Δ.Ν., Χόνδρος Κ., Καπλανίδης (κοουτς) και καθιστοί οι: Ασλάνης, Παναγιωτόπουλος, Δρόσος Ζ., Κουλλιάς, Δρόσος Δ.Ν. και Φεσσάρας.
ΜΕ ΤΣΑΚΙΡΗ ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
Ο Γιάννης Τσακίρης θα είναι ξανά ο προπονητής των Ρόδιων Δικηγόρων, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει ήδη την προετοιμασίας τους. Ο έμπειρος τεχνικός επέστρεψε στη Ρόδο και θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ένα καλό και ανταγωνιστικό σύνολο εν όψει του πανελληνίου πρωταθλήματος. Με εξαίρεση τον Γιώργο Ρουμελιώτη, που πήρε μετεγγραφή στους Κώους Δικηγόρους, οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι να παλέψουν σε Αμαλιάδα και Πύργο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου