Αθλητικά

Πειθαρχική Επιτροπή: «Καμπάνα» σε Αστέρα Π. και Αποστολάτο

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΔ οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής που αφορούν στις ποινές των ποδοσφαιριστών και τις αποφάσεις επί των απολογιών.
Η Π.Ε. τιμώρησε με την στέρηση του δικαιώματος του να αγωνίζεται στην έδρα του για δύο αγωνιστικές τον Αστέρα Παστίδας, ενώ στο μέλος του Δ.Σ. Χρήστο Αποστολάτο με την απαγόρευση οποιαδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για ένα χρόνο.
Αναλυτικά όλες οι αποφάσεις:
Ποινές ποδοσφαιριστών
ΓΑΣ Ιάλυσος- Απόλλωνας Καλυθιών στις 28/05 (29η αγωνιστική, Κ-16)
Στον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Καλυθιών, Γ. Ορφανό ποινή δύο αγωνιστικών για απόπειρα βιαιοπραγίας σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή (απώθησε βιαίως αντίπαλο ποδοσφαιριστή) (άρθρο 10’ παρ.1 β ’του Π.Κ.).
Αποφάσεις επί απολογιών
Αστέρας Παστίδας- Δόξα Καρδάμαινας στις 16/05 (3η αγωνιστική, αγώνας κατάταξης ανόδου)
Η Πειθαρχική Επιτροπή δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τελέσαν τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις.
Επιβάλλει στο σωματείο του Αστέρα Παστίδας την πειθαρχική ποινή της στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του για δύο αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο 200 ευρώ (άρθρο 15’ παρ. 6΄περ. α’ και περ. γ’ του Π.Κ.).
Στον αναγραφόμενο στο Φ.Α. Χρήστο Αποστολάτο– μέλος του Δ.Σ. την πειθαρχική ποινή απαγόρευσης συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδόσφαιρο (διοικητική, αθλητική και οποιαδήποτε άλλη) για 1 χρόνο (άρθρο 12’ περ. γ’ σε συνδυασμό με το άρθρο 14’ παρ. 4α’).
Α.Σ. Χάλκης- Νίκη Ρόδου στις 21/05 (3η αγωνιστική, 2η φάση Κ-14)
Η Πειθαρχική Επιτροπή απαλλάσσει το σωματείο της Νίκης Ρόδου και του προπονητή Μιχάλη Βιτζηλαίου σχετικά με την έγγραφη καταγγελία του σωματείου του Α.Σ. Χάλκης, από τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις, λόγω αμφιβολιών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου