Αθλητικά

Τέλος ο Μαρκάκης από Γ.Α.Σ. Ιάλυσος

Ξαφνικό «διαζύγιο» του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος με τον Αντώνη Μαρκάκη… Ο 49χρονος προπονητής δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, όπως ανακοίνωσαν οι «ερυθροκίτρινοι», οι οποίοι είναι πιθανό αύριο να ανακοινώσουν τον αντικαταστάτη του. Ήδη έχει γίνει κρούση σε αρκετούς προπονητές και ο Γ.Α.Σ. έχει συμφωνήσει με το νέο κόουτς, που θα ανακοινωθεί τα επόμενα 24ώρα. με την ουσιαστική ενασχόληση του Μιχάλη Χατζηνικήτα στα διοικητικά του μπασκετικού τμήματος, θα γίνουν αλλαγές, με στόχο η ομάδα να αλλάξει επίπεδο και να δημιουργηθεί κάτι καλό τόσο σε ανδρικό επίπεδο, μέσα πάντα από τη σκληρή δουλειά στις υποδομές. Η ανακοίνωση του συλλόγου: «Ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας του με τον προπονητή Αντώνη Μαρκάκη. Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».
Κατά τα φαινόμενα θα συνεχίσουν στους «ερυθροκίτρινους», ο Χρήστος Αβεκλούριος, η Μαρία Λαού και η Ελένη Κυπραίου, οι οποίοι θα πλαισιωθούν από έναν ακόμη προπονητή, που θα ανακοινωθεί από το ροδίτικο σωματείο. Σε όλα τα επίπεδα αναμένονται σημαντικές αλλαγές στον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, ο οποίος μάλιστα θα δυναμώσει αρκετά το ανδρικό του τμήμα, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιοδου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου