Ειδήσεις

Ξεκίνησε να λειτουργεί Τμήμα Τροχαίας στην Κω

Η λειτουργία του εντάσσεται στο πλάνο αναδιοργάνωσης των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου

 Ξεκίνησε από το Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017, να λειτουργεί Τμήμα Τροχαίας στην Κω, στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου (Σχετικό το από 19.06.2017 Δελτίο Τύπου).

Πρόκειται για νεοιδρυθείσα Αστυνομική Υπηρεσία με αποστολή την εφαρμογή του Κ.Ο.Κ., τη ρύθμιση της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων, καθώς και τη διερεύνηση τροχαίων ατυχημάτων στην περιοχή δικαιοδοσίας του, στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη.

Το Τμήμα Τροχαίας Κω στεγάζεται στο ισόγειο του κτηρίου που λειτουργούν το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας  Κω και έχει:

 

  • τοπική αρμοδιότητα τη διοικητική περιφέρεια της δημοτικής ενότητας Κω, καθώς και των δημοτικών κοινοτήτων Ασφενδίου και Πυλίου της δημοτικής ενότητας Δικαίου του δήμου Κω και επιπλέον, περιλαμβάνει το επαρχιακό οδικό δίκτυο Κως – Κέφαλος.
  • έδρα την πόλη της Κω (Ακτή Μιαούλη 2, Τ.Κ. 85300)
  • τηλέφωνο Αξιωματικού Υπηρεσίας: 22420-48658

Επιπρόσθετα, ανακοινώνεται ότι επαναλειτουργεί ήδη από 22.08.2017 ο Αστυνομικός Σταθμός Ψερίμου.

Υπενθυμίζεται ότι, στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κυκλάδων και Δωδεκανήσου λειτουργούν ράδιο-τηλεπικοινωνιακά κέντρα σε 24ωρη βάση στα οποία μπορούν οι πολίτες να απευθύνονται σε κάθε περίπτωση που απαιτείται άμεση αστυνομική επέμβαση, υποβολή καταγγελιών και αναζήτηση πληροφοριών αστυνομικού ενδιαφέροντος, καλώντας χωρίς χρέωση τον τριψήφιο αριθμό «100» (Σχετικό το από 18.05.2017 Δελτίο Τύπου).

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου