Αθλητικά

ΓΑΣ Ιάλυσος: Χωρίς άγχος για το καλύτερο αποτέλεσμα

Στο «Οικονομίδειο» στρέφεται σήμερα το ενδιαφέρον των φιλάθλων του νησιού μας, καθώς στις 15:00 ο ΓΑΣ Ιάλυσος θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό στο πρώτο παιχνίδι για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Μετά από αρκετά χρόνια, ομάδα της μεγάλης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου θα αγωνιστεί στο νησί μας, γι αυτό και οι «τοξοβόλοι» θέλουν να εκπροσωπήσουν επάξια το ροδίτικο και δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο.
Το συγκρότημα του Νίκου Καραμπετάκη γνωρίζει ότι είναι το αουτσάιντερ της αναμέτρησης, γι’ αυτό και ο έμπειρος τεχνικός ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να αγωνιστούν χωρίς άγχος και να απολαύσουν το παιχνίδι, καθώς μόνο κέρδος μπορούν να αποκομίσουν από την αναμέτρηση.
Βέβαια στο πίσω μέρος του μυαλού των «τοξοβόλων», είναι η κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος, έτσι ώστε στο επαναληπτικό παιχνίδι στο γήπεδο Αγρινίου, να διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.
Η προετοιμασία του ΓΑΣ Ιάλυσος, ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι στο «Οικονομίδειο» με ασκήσεις τακτικής και ενεργοποίησης των ποδοσφαιριστών.
Ο Νίκος Καραμπετάκης δεν ανακοίνωσε αποστολή, καθώς κάλεσε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του να βρίσκονται σήμερα στο «Οικονομίδειο», καθώς λίγο πριν από την σέντρα θα καταλήξει στην 18αδα και την βασική ενδεκάδα.
Ο έμπειρος τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μιχάλη Φράγκου και Αργύρη Μπαρέτα που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και συνεχίζουν τις θεραπείες τους, ενώ κανονικά στην διάθεσή του θα είναι ο Διονύσης Μακρυδημήτρης που εξέτισε την ποινή του.
Με πορεία στο γήπεδο
Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ιάλυσου «Scorpions» ενημέρωσε τα μέλη του ότι θα μετακινηθούν με πορεία προς το «Οικονομίδειο» για το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναιτωλικό.
Αναλυτικά:
«Την Πέμπτη 31/10 στις 13:00 δίνουμε συνάντηση στο Brim cafe bistro με σκοπό να μετακινηθούμε όλοι μαζί στο γήπεδο για τον αγώνα της ομάδας με τον Παναιτωλικό.
Υπάρχει προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία του γηπέδου 15:00-18:00. #We Are Scorpions
#support your local club».
«Σφυρίζει» ο Τάσης
Ο Γιώργος Τάσης από τον σύνδεσμο Ηπείρου θα είναι ο διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΓΑΣ Ιάλυσος και τον Παναιτωλικό.
Βοηθοί του ορίστηκαν οι Πέτρος Πάτρας και Θεόδωρος Αϊνάλης από τον σύνδεσμο Μακεδονίας, 4ος διαιτητής θα είναι ο Μάριος Ωραιόπουλος του συνδέσμου Δωδεκανήσου και παρατηρητής διαιτησίας ο Χαράλαμπος Καρατζάς από τον σύνδεσμο Εύβοιας.
Αναλυτικά:
Κύπελλο Ελλάδας
5η φάση
1ο παιχνίδι
Πέμπτη
• «Οικονομίδειο» 3:00μ.μ.
ΓΑΣ Ιάλυσος- Παναιτωλικός
Διαιτητές: Τάσης, Πάτρας, Αϊνάλης
4ος διαιτητής: Ωραιόπουλος
Παρ. διαιτησίας: Καρατζάς

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου