Aφησε βαθμούς ο ΠΑΟ στην Τρίπολη (1-1)

Aφησε βαθμούς ο ΠΑΟ στην Τρίπολη (1-1)

Ένα γκολ του Ενέκο Χαουρέγκι στο 85’ έβαλε τρικλοποδιά στον 4ο της κατάταξης της Super League Παναθηναϊκό και έδωσε πολύτιμο βαθμό στον Αστέρα Τρίπολης (1-1). Οι «πράσινοι» έπαιξαν σχεδόν μισή ώρα με αριθμητικό μειονέκτημα στο στάδιο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Το γκολ της ισοφάρισης σημειώθηκε με πλασέ του Ισπανού επιθετικού από δύσκολη γωνία, μετά από σέντρα του Λουίς Φερνάντες και κόντρα πάνω στον Κουρμπέλη.

Ο Παναθηναϊκός είχε προηγηθεί στο 51’, με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Νατζ από τον Τασουλή και που εκτελέστηκε δύο φορές. Ο Παπαδόπουλος εξουδετέρωσε την κακή αρχική εκτέλεση του Μακέντα, αλλά ο διαιτητής Μανούχος διέταξε επανάληψη και ο Ιταλός αξιοποίησε τη δεύτερη ευκαιρία.

Ο Παναθηναϊκός έμεινε με 10 παίκτες στο 65’, όταν αντίκρυσε δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ζαχίντ, για έντονη διαμαρτυρία. Μολαταύτα είχε την ευκαιρία να πάρει το διπλό στο 90+1’, όταν ο εφεδρικός Περέα αστόχησε, ενώ ήταν ανενόχλητος απέναντι στον Παπαδόπουλο από πάσα του Αποστολάκη. Ο ίδιος έχασε μικροευκαιρία και λίγο πριν το τέλος.

Ο 7ος της βαθμολογίας Αστέρας πανηγύρισε προς στιγμή στο 28’, αλλά το γκολ του Ντέλετιτς ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο Διούδης σταμάτησε τον Κώτσιρα στο 59’ και τον Φερνάντες στο 69’, ενώ ο Χαουρέγκι έχασε ευκαιρία στο 75’.

Την κίτρινη κάρτα του διαιτητή σε ένα σκληρό ματς με πολλά νεύρα είδαν οι Φερνάντες, Μουνάφο, Παπαδόπουλος, Τασουλής, Σουάρες, Χαουρέγκι και Κουρμπέλης, Αποστολάκης.

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής (78’ Σίτο), Σουάρεθ, Πασαλίδης, Ιγλέσιας (18’ λόγω τραυματισμού Βαλιέντε), Μουνάφο, Φερνάντεζ, Κρέσπι (61’ Λ.Φερνάντες), Χαουρέγκι, Ντέλετιτς

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Διούδης, Χατζηθεοδωρίδης (60’ λόγω τραυματισμού Αλεξανδρόπουλος), Αποστολάκης, Νούνες, Πούγγουρας, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης (63’ λόγω τραυματισμού Μπουζούκης), Κουρμπέλης, Νατζ, Ανουάρ, Μακέντα (76’ Περέα).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter