Αφού είναι όλοι τόσο καλοί, γιατί θα τους αλλάξει;

Αφού είναι όλοι τόσο καλοί, γιατί θα τους αλλάξει;

Συνεχίζει τις συναντήσεις με τους υπουργούς του ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της «τακτικής εξαμηνιαίας αξιολόγησης». Και τα βρίσκει όλα καλά, οι στόχοι επιτυγχάνονται και δίνει τα εύσημα στους υπουργούς του.

Ακόμη και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Τάκης Θεοδωρικάκος που τα έκαναν μαντάρα στο προσφυγικό πήραν εύσημα.

Το ερώτημα βέβαια ορισμένων στο Μαξίμου είναι: αφού όλοι οι υπουργοί (άντε, πλην του Λευτέρη Αυγενάκη) τα έχουν πάει θαυμάσια, τότε τι ανασχηματισμό θα κάνει και γιατί θα αλλάξει υπουργούς που έχουν πάρει σε όλα άριστα; Σωστό ερώτημα, αλλά δεν έχει τεθεί ακόμη στον πρωθυπουργό!

Ολοι σε έναν στη Θράκη

Τα παίρνει όλα και… δεν φεύγει ένας δημοσιογράφος στον Εβρο. Διαβάζουμε ότι με (την αρ. πρωτ. 508/7/2/2020) απόφαση του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Χρήστου Μέτιου ανατίθεται στον δημοσιογράφο Κώστα Πιτιακούδη, κάτοικο Αθηνών (!), η προβολή και η δημοσιότητα των δραστηριοτήτων του περιφερειάρχη! Η αμοιβή του Κ. Πιτιακούδη ανέρχεται στο ποσό των 48.000 ευρώ.

Ο ίδιος δημοσιογράφος προσκλήθηκε επιλεκτικά από τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη στον πρόχειρο διαγωνισμό για τη δημοσιότητα της στρατηγικής βιώσιμης αστικής ανάπτυξης του Δήμου Αλεξανδρούπολης με προϋπολογισμό 60.000 ευρώ. Ετσι παίζεται το παιχνίδι!

Στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα…

Σε ποιο κόμμα κατά τη συνεδρίαση κορυφαίου οργάνου αποφάσισαν να μη διαρρεύσει τίποτε στον Τύπο, αλλά μεσούσης της συνεδρίασης είδαν «χαρτί και καλαμάρι» όσα συζητούσαν; Για να σας βοηθήσω θα σας πω ότι δεν χρειάστηκε να ψάξουν και πολύ για τον υπεύθυνο, αφού από το Μέσο που ανέβασε πρώτο την είδηση όλοι έβγαλαν το ίδιο συμπέρασμα.

Για να σας βοηθήσω πιο πολύ σας γράφω ότι κάποιος (που δεν ήταν στη συνεδρίαση) είναι εξοργισμένος με τη διαρροή. Τον εξέθεσαν, λέει, και δεν έχει άδικο ο άνθρωπος, ο οποίος παλεύει νυχθημερόν να μαζέψει τα ασυμμάζευτα…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter