Αλ Χόρφορντ για Γιάννη: «Από τους πιο δύσκολους αντιπάλους…» (Video)

Αλ Χόρφορντ για Γιάννη: «Από τους πιο δύσκολους αντιπάλους…» (Video)

Ο σταρ των Σέλτικς, Αλ Χόρφορντ μίλησε στον ανταποκριτή του Eurohoops, Γιώργο Ευκαρπίδη για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και τον άλλοτε προπονητή του, Μάικ Μπουντενζόλζερ.

Του Γιώργου Ευκαρπίδη

Το Eurohoops συνάντησε τον Αλ Χόρφορντ και ο φόργουορντ/σέντερ των Σέλτικς είχε να πει τα καλύτερα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μπακς, τους οποίους με την ομάδα του είχε αποκλείσει πολύ δύσκολα στον περσινό πρώτο γύρο των playoffs (4-3).

Ο 33χρονος σταρ όταν ρωτήθηκε για το επίπεδο δυσκολίας όταν έχει απέναντί του τον Greek Freak παραδέχθηκε ότι “είναι σίγουρα ένας εκ των πιο δύσκολων αντιπάλων που έχω αντιμετωπίσει”.

Οσο για τον Μάικ Μπουντενχόλζερ, είχε να σχολιάσει επίσης τα καλύτερα, γνωρίζοντας πολύ καλά τον προπονητή των Μπακς, αφού είχαν κοινή θητεία στους Ατλάντα Χοκς, όπου ο Χόρφορντ είχε περάσει εννέα χρόνια (2007-2016) πριν μετακομίσει στη Βοστώνη…

“Οι παίκτες τους έχουν βελτιωθεί σίγουρα και ο κόουτς Μπουντενχόλζερ έχει μεγάλο αντίκτυπο στην ομάδα” είπε και πρόσθεσε για την εμπειρία που έχει αποκτήσει ο πρώην προπονητής του: “Είναι μια καλή εμπειρία γι’ αυτόν. Εχει βρεθεί σε πολλές θέσεις στο παρελθόν κι αυτό τον βοηθά να προχωρήσει με την ομάδα που έχει”.

Πηγή: Eurohoops

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter