Άνθρωπος της ΝΔ ο Λυκουρέζος – Αγκαλιές και… φιλιά με Μπακογιάννη, Μητσοτάκη, Σαμαρά (Photos)

Άνθρωπος της ΝΔ ο Λυκουρέζος – Αγκαλιές και… φιλιά με Μπακογιάννη, Μητσοτάκη, Σαμαρά (Photos)

Άνθρωπος της ΝΔ είναι, χωρίς καμία αμφιβολία, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, που κατηγορείται για «σύσταση εγκληματικής οργάνωσης» και για «απόπειρα εκβίασης» για την υπόθεση της μαφίας των φυλακών.

Πριν από μερικές ημέρες, ο συλληφθείς βρέθηκε στην ανοικτή εκδήλωση του Κώστα Μπακογιάννη, στο Ωδείο Αθηνών. Μάλιστα, δεν έλειψαν και οι αβρότητες  με τους δύο άνδρες να αγκαλιάζονται και να ασπάζονται με θέρμη. Το «αίμα νερό δε γίνεται» που λέει και ο θυμόσοφος λαός καθώς υπενθυμίζεται ότι στις εθνικές εκλογές του 2000 εξελέγη βουλευτής στην Α’ Αθηνών με την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας. 

Δείτε επίσης: Τι κατηγορίες αντιμετωπίζει ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος – Συνελήφθη για τη «μαφία των φυλακών»

Σημειώνεται πως ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος κρίθηκε από τον ανακριτή ως ύποπτος φυγής και τέλεσης νέων αδικημάτων, γι αυτό και προχώρησε στην έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του.  

Δείτε επίσης: Οι συνομιλίες που καίνε τον Λυκουρέζο

Αλλά μη βιαστείτε να πέσετε από τα σύννεφα. Υπάρχουν αρκετές ακόμα φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως μόνο άγνωστος δεν είναι και στον ίδιο τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Αντίθετα, μόνο και μόνο από τη «γλώσσα του σώματος» γίνεται εύκολα αντιληπτό πως διατηρούν καλές σχέσεις. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός πως ο κ. Λυκουρέζος είχε δώσει κανονικά το «παρών» στο 11ο τακτικό συνέδριο της ΝΔ τον Δεκέμβριο του 2017.

Με μία γρήγορη αναζήτηση στο αρχείο, βρήκαμε και αυτές τις φωτογραφίες…


Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter