Απέραντος θρήνος στη Μεσσηνία: Οδηγός αυτοκινήτου παρέσυρε και εγκατέλειψε αβοήθητο 15χρονο μαθητή (Photos & Video)

Απέραντος θρήνος στη Μεσσηνία: Οδηγός αυτοκινήτου παρέσυρε και εγκατέλειψε αβοήθητο 15χρονο μαθητή (Photos & Video)

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής, στην επαρχιακή οδό Θουρίας-Πολιανής στη Μεσσηνία, στο ύψος του ζαχαροπλαστείου Καρδάση. 

Αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στον δρόμο, και με κατεύθυνση από Θουρία προς Καλαμάτα. Ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να περάσει στο αντίθετο ρεύμα, να αναποδογυρίσει, και να παρασύρει έναν διερχόμενο μαθητή, που εκείνη την ώρα περπατούσε στο πεζοδρόμιο, έχοντας μόλις φύγει από το σχολείο του.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο κινείτο με μεγάλη ταχύτητα, ενώ, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες μαρτυρίες, ο οδηγός και ο συνοδηγός του αυτοκινήτου, αμέσως μόλις αντιλήφθηκαν ότι είχαν χτυπήσει τον μαθητή εξαφανίστηκαν, και τους αναζητά η αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο και ο άτυχος 15χρονος, μαθητής της Α’ Λυκείου, διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή.



Πηγές: Messinialive.greleftheriaonline.grtharrosnews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter