Απλώς… «πατριωτικό κόμμα» η νεοναζιστική Χρυσή Αυγή για στέλεχος της ΝΔ Ηλείας (Photos)

Απλώς… «πατριωτικό κόμμα» η νεοναζιστική Χρυσή Αυγή για στέλεχος της ΝΔ Ηλείας (Photos)

Μπορεί η δίκη των στελεχών της δολοφονικής νεοναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής να βρίσκεται στην τελική ευθεία και να αποκαλύπτονται και οι τελευταίες πτυχές του πώς δρούσε, στόχευε και χτύπαγε τα θύματά της, ακόμα και μέχρι θανάτου, όπως συνέβη με τον Παύλο Φύσσα, αλλά δεν είναι λίγα τα στελέχη της ΝΔ που τη θεωρούν απλώς… πατριωτικό κόμμα!

Κλασική περίπτωση τέτοιων αντιλήψεων ο κ. Διαμαντής Καρασούλας, Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη ΝΟΔΕ Ηλείας, ο οποίος σε σχετικά πρόσφατη ανάρτησή του στο facebook είχε γράψει για τον ακροδεξιό και νεοναζιστικό πολιτικό εσμό: 

«Tα πατριωτικά κόμματα στην Ελλάδα. Δέκα άνθρωποι στο καθένα που δεν καταφέρνουν να συμφωνήσουν μεταξύ τους και θέλουν να ενώσουν τους Έλληνες. Τελικά το μόνο που καταφέρνουν είναι να αβαντάρουν την Αριστερά και να προκαλούν άθελα ή ηθελημένη ζημιά στην Ελλάδα. Προσωπικές φιλοδοξίες και μικροκομματικές σκοπιμότητες πάνω από το εθνικό συμφέρον». 

Αυτή η ακροδεξιά ΝΔ θέλει να κυβερνήσει τον τόπο από τις 8 Ιουνίου. Ας το σκεφτούν καλύτερα όσο υπάρχει ακόμα χρόνος όσοι ψηφοφόροι φλερτάρουν με μια τέτοια επιλογή.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter