Αποκλειστικό: Μοίρασαν προεκλογικό φυλλάδιο του Γερουλάνου στα σχολεία της Κυψέλης (Photos)

Αποκλειστικό: Μοίρασαν προεκλογικό φυλλάδιο του Γερουλάνου στα σχολεία της Κυψέλης (Photos)

Ορισμένοι στον Δήμο της Αθήνας και στο ΚΙΝΑΛ δεν έχουν στην κυριολεξία τον Θεό τους. Τόσο που έφτασαν στο σημείο να μοιράσουν προεκλογικό φυλλάδιο υποψήφιας στα παιδιά των δημοτικών σχολείων της Κυψέλης! 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή στα δημοτικά σχολεία του Δήμου της Αθήνας μοιράζεται φυλλάδιο για τις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου. Λογικό μέχρι εδώ, αφού τα παιδιά και οι γονείς πρέπει να ενημερωθούν ώστε να δηλώσουν συμμετοχή με δεδομένο ότι οι εγγραφές ξεκίνησαν ήδη από τις 8 Απριλίου και λήγουν στις 13 Ιουνίου. Τα φυλλάδια αυτά δίνονται στα σχολεία και μοιράζονται από τους δασκάλους στα παιδιά.

Με μια διαφορά, ότι φέτος σε ένα μήνα έχουμε εκλογές. Έτσι στο φετινό φυλλάδιο που μοιράστηκε χθες στα σχολεία της Κυψέλης υπήρχε ένθετο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Documentonews.gr, υποψήφιας με τον συνδυασμό του Πάυλου Γερουλάνου!

Στο εν λόγω φυλλάδιο η υποψήφια με το όνομα Χριστίνα Βασιλείου αισθάνεται την ανάγκη να πληροφορήσει τα παιδιά και τους γονείς ότι είναι εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για την εποπτεία και τον συντονισμό των δράσεων των παιδικών εξοχών, Πρόεδρος Επιτροπής Πιστοποίησης Παιδικών Σταθμών και Αντιπρόεδρος στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών, ότι εκλέγεται στον Δήμο Αθηναίων από το 20020 και ότι είναι κάτοικος Κυψέλης.

Μάλιστα πληροφορεί κάθε ενδιαφερόμενο ότι ήταν εκείνη που κέρδισε το στοίχημα για την εκκένωση των παιδικών κατασκηνώσεων του δήμου στο Μάτι!

Και ως κερασάκι στην τούρτα στο τέλος η κα. Βασιλείου, ευχαριστεί τον υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων Παύλο Γερουλάνο, γιατί την εμπιστεύτηκε και της έδωσε τη δυνατότητα να συνεχίζει να ασχολείται με τα κοινά και να συμμετέχει ενεργά στον Δήμο Αθηναίων με τον συνδυασμό «Αθήνα είσαι εσύ»!

Τόσο απλά, τόσο κατανοητά. Και για όποιους δεν καταλαβαίνουν η εν λόγω κίνηση έφερε σε δύσκολη θέση και τους δασκάλους των παιδιών, οι οποίοι ήταν υποχρεωμένοι να μοιράσουν προεκλογικό φυλλάδιο στα παιδιά, κάτι παράνομο, όπως διαβεβαίωσε το υπουργείο σε επικοινωνία που είχε μαζί του το Documentonews.gr.

 «Καρατομήθηκε» από τον Παύλο Γερουλάνο η Χριστίνα Βασιλείου

 «Με απόφαση του υποψηφίου Δημάρχου Αθηναίων, Παύλου Γερουλάνου, η κυρία Χριστίνα Βασιλείου δεν είναι πλέον υποψήφια με τον συνδυασμό “ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ”. Δεν νοείται οποιαδήποτε χρήση δομών και διαδικασιών του Δήμου για προεκλογική εκστρατεία. Είναι θέμα αρχής», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. 



Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter