Βέλλιος και με τη βούλα στον Ατρόμητο

Βέλλιος και με τη βούλα στον Ατρόμητο

 Ο Απόστολος Βέλλιος είναι ο αντικαταστάτης του Ευθύμη Κουλούρη στον Ατρόμητο. Ο διεθνής φορ θα συνεχίσει την καριέρα του στην γαλλική Τουλούζ και η ομάδα του Περιστερίου έκλεισε τον 27χρονο επιθετικό. 

Ο Βέλλιος μετά τον Ηρακλή έπαιξε στις Αγγλικές Έβερτον και Μπλάκπουλ, στις Βέλγικες Λίρς και Μπέβερεν ως δανεικός από τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την οποία έμεινε ελεύθερος πριν λίγες ημέρες. Ο Έλληνας επιθετικός μετράει και 8 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα.

«Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που έγινα και εγώ μέλος της οικογένειας του Ατρομήτου. Η πίστη που έδειξαν στο πρόσωπό μου ο κ. Σπανός και ο κ. Αγγελόπουλος με έκαναν να αποδεχθώ άμεσα την πρόταση της ομάδας», δήλωσε ο Βέλλιος, ο οποίος πρόσθεσε: «Γνωρίζω πολύ καλά που έχω έρθει και ο Ατρόμητος ήταν για μένα η καλύτερη επιλογή για την καριέρα μου. Αποδέχθηκα την πρόταση ενός συλλόγου που διαθέτει κορυφαίες εγκαταστάσεις στα επίπεδα του εξωτερικού, τις οποίες δύσκολα μπορείς να βρεις στην Ελλάδα. Όσον αφορά τους στόχους μας, θα ήθελα να κάνουμε σε πρώτη φάση μια καλή πορεία στην Ευρώπη ώστε να ενισχύσουμε και άλλο την εικόνα της ομάδας στο εξωτερικό και στη συνέχεια να πάμε ακόμα ψηλότερα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εύχομαι να πετύχω πολλά τέρματα με τη φανέλα του Ατρομήτου για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της».

Ο Απόστολος Βέλλιος θα φοράει το Νο 39 στη φανέλα του, ενώ ο Ατρόμητος στην ανακοίνωση της μεταγραφής του ανέφερε: «Ο Απόστολος θα αποτελέσει τη φετινή χρονιά το βασικό κίνδυνο για τις αντίπαλες άμυνες αφού πρόκειται για ένα παίκτη με εξαιρετικές εμπειρίες και παραστάσεις από το εξωτερικό που διακρίνεται για την πολύ καλή τεχνική και δύναμή του. Ο 27χρονος επιθετικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή, κ. Γιάννη Αγγελόπουλου». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter