Διαιτητής ξέχασε το νόμισμα για τη σέντρα και έβαλε τους παίχτες να παίξουν… «πέτρα-ψαλίδι-χαρτί»

Διαιτητής ξέχασε το νόμισμα για τη σέντρα και έβαλε τους παίχτες να παίξουν… «πέτρα-ψαλίδι-χαρτί»

Το είδαμε και αυτό σε γήπεδο της Βρετανίας, αφού ο διαιτητής Ντέιβιντ ΜακΝαμάρα αποδείχθηκε κάπως ξεχασιάρης, αλλά… πρακτικό μυαλό!

Όλα ήταν έτοιμα για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα γυναικών Houghton’s Manchester City-Reading στις 26 Οκτωβρίου. Ωστόσο, όταν ο Άγγλος διαιτητής πήγε να βγάλει το νόμισμα από την τσέπη του για τη σέντρα διαπίστωσε ότι κάπου το είχε ξεχάσει. Δεν πτοήθηκε όμως αφού είχε και εναλλακτική λύση. Επέλεξε λοιπόν, να βάλει τις αρχηγούς των δύο ομάδων να παίξουν….  «πέτρα-ψαλίδι-χαρτί».

Τελικά, ο ΜακΝαμάρα τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από αγώνες μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου και η ποινή του θα τεθεί σε ισχύ από τις 26 Νοεμβρίου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της βρετανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου «μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο διαιτητής Ντέιβιντ ΜακΝαμάρα έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα για 21 ημέρες, αρχής γενομένης από τις 26 Νοεμβρίου αφού αποδέχθηκε την κατηγορία ότι δεν λειτούργησε προς όφελος του παιχνιδιού».

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι οι κανόνες προβλέπουν ότι το ποια ομάδα θα κάνει σέντρα ορίζεται από το στρίψιμο του νομίσματος «πράγμα που απέτυχε να κάνει ο ΜακΝαμάρα».

https://www.youtube.com/watch?v=S0AgXwJAPik

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter