Διοικητές νοσοκομείων δύο πρώην πρόεδροι της ΝΟΔΕ

Διοικητές νοσοκομείων δύο πρώην πρόεδροι της ΝΟΔΕ

Με απόφαση του Υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια επελέγησαν οι νέοι Διοικητές και αναπληρωτές Διοικητές των νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ., μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των αιτήσεών τους, από την αρμόδια επιτροπή. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανακοίνωση των ονομάτων έγινε μετά από συνεννοήσεις και πιέσεις του υπουργείου Υγείας προς την κυβέρνηση, καθώς αυξάνονταν οι διαμαρτυρίες για τα νοσοκομεία δίχως διοίκηση. Φυσικά, δεν έλειψαν και οι τοποθετήσεις των «γαλάζιων παιδιών» σε καίριες θέσεις. 

Συγκεκριμένα, στη λίστα βρίσκονται δύο πρώην προέδροι της ΝΟΔΕ, ο Ευάγγελος Ντάκουλας και ο Δημήτριος Σκανδάλης, που τοποθετήθηκαν στη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας και Πρεβέζης αντίστοιχα.

Σε σχόλιο της, με αφορμή δημοσιεύματα για τους Ντάκουλα και Σκανδάλη, η Όλγα Γεροβασίλη είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το επιτελικό κράτος που θέλει να στήσει ο κ. Μητσοτάκης μακριά από την κομματικοποίηση, παίρνει σάρκα και οστά. Θέλοντας να βοηθήσουμε κι εμείς στην κατεύθυνση αυτή, προτείνουμε την ανταλλαγή των διοικητών στα 2 νοσοκομεία, ώστε οι άνθρωποι να αποφύγουν τα έξοδα και να μπορούν απερίσκεπτα να οργανώσουν την «επιτελική» κομματική τους δουλειά»

Αναλυτικά η λίστα με τους νέους διοικητές και αναπληρωτές διοικητές 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter