Έγκλημα στα Μέγαρα: Τι λέει ο ξάδερφος της τραυματισμένης γυναίκας για την τραγωδία

Έγκλημα στα Μέγαρα: Τι λέει ο ξάδερφος της τραυματισμένης γυναίκας για την τραγωδία

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στη δημοσιότητα για το έγκλημα που σημειώθηκε την Πέμπτη το απόγευμα στα Μέγαρα.

Ο ξάδερφος της γυναίκας που πυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι της από τον γαμπρό του άντρα της μίλησε στο ΣΚΑΙ λέγοντας ότι η 43χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Θριάσιο. Υπενθυμίζουμε ότι ο 48χρονος σύζυγός της, ο οποίος επίσης δέχτηκε πυροβολισμούς από τον γαμπρό του, υπέκυψε στα τραύματά του, κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

«Πάθαμε σοκ. Δεν είχαμε αντιληφθεί τίποτα. Ήταν απροειδοποίητη η επίσκεψη. Δεν το περίμενε κανείς και για τέτοιο λόγο να γίνεται αυτό» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, είπε πως «θεωρώ απίθανο να υπήρξε διαπληκτισμός» και τόνισε πως την στιγμή του εγκλήματος δεν ήταν τα δύο παιδιά μέσα. «Δεν ισχύει αυτό. Ήταν το ένα και ίσως να μην κατάλαβε γιατί ήταν το πιο μικρό».

Τέλος, δήλωσε ότι δεν ήξερε τον δράστη, «δεν τον γνωρίζω, δεν τον θυμάμαι ούτε στη φάτσα. Και σε οικογενειακό τραπέζι να τον είχα πετύχει, δεν τον θυμάμαι καθόλου».

Το χρονικό του εγκλήματος στα Μέγαρα

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε όταν ένας άνδρας εισέβαλε στο σπίτι που κατοικούσε ο κουνιάδος του με τη σύζυγό του και τα τρία ανήλικα παιδιά τους και άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους. Ο δράστης στόχευσε τα θύματά του στα γεννητικά τους όργανα με αποτέλεσμα να σκοτώσει τον 48χρονο κουνιάδο του και να τραυματίσει την 43χρονη γυναίκα του ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ωστόσο, ο δράστης εμφανίστηκε, μαζί με τον δικηγόρο του, στην αστυνομική υποδιεύθυνση Δυτικής Αττικής και παραδόθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης πυροβόλησε το ζευγάρι για προσωπικούς λόγους. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter