Έγκλημα Τέμπη: Οργή Ασλανίδη για όσα είπε ο Μητσοτάκης – «Ας έρθει να μας τα πει αυτά κατάμουτρα» (Video)

Έγκλημα Τέμπη: Οργή Ασλανίδη για όσα είπε ο Μητσοτάκης – «Ας έρθει να μας τα πει αυτά κατάμουτρα» (Video)

Ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας του 26χρονου Δημήτρη που έχασε τη ζωή του στο έγκλημα των Τεμπών κλήθηκε να σχολιάσει τα αποσπάσματα της συνέντευξης Μητσοτάκη που αφορούν την υπόθεση.

Ο πατέρας που έφτασε μέχρι το Ευρωκοινοβούλιο για να βρει δικαίωση για το παιδί του και τους 57 νεκρούς, μιλώντας στο KontraNews μίλησε έξω από τα δόντια. Αφού άκουσε το πρώτο απόσπασμα είπε:

«Δεν πληροφορήθηκε σήμερα τι έγινε; Δεν πληροφορήθηκε; Τριαντόπουλος, Ράπτη, Πλεύρης και Παπαδόπουλος, αυτό το φιντάνι από την Κοζάνη. Δεν τα πληροφορήθηκε αυτά; Δηλαδή πρέπει να πάμε στη Βουλή πάλι και να μπούμε σε διαδικασίες επιτροπών; Όχι κύριε Πρωθυπουργέ, θα κάνετε άρση της βουλευτικής ασυλίας και θα πάνε να καταθέσουν στον ανακριτή για το έγκλημα της κάλυψης».

Διαβάστε σχετικά: Έγκλημα Τέμπη: Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου μήνυση γονέα θύματος κατά Τριαντόπουλου

Στη συνέχεια, ο Παύλος Ασλανίδης άκουσε δεύτερο απόσπασμα από τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη και απάντησε οργισμένος σε αυτό που ο πρωθυπουργός ονόμασε «θεωρίες συνωμοσίας» για το μπάζωμα και την εκχωμάτωση στο χώρο του εγκλήματος.

«Μάλλον δεν γνωρίζει τίποτα. Εγώ του προτείνω και αυτού και του Τριαντόπουλου και όποιον άλλο θέλει, να έρθει με μας τους συγγενείς απέναντι, μόνο εμείς οι συγγενείς θα είμαστε. Ούτε δικηγόροι, ούτε τίποτα. Του κάνουμε ανοιχτή πρόταση να ‘ρθει να μας τα πει κατάμουτρα αυτά. Αν τολμάει να μας τα πει. Και να μην πηγαίνει στο συγκεκριμένο κανάλι που μυρίζει βόθρο και να τα λέει εκεί».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης επέδειξε αλαζονεία και προσέβαλε εκ νέου τους συγγενείς των θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών

Προκλητικός Μητσοτάκης: Θα μπορούσαν να γίνουν διαφορετικά πράγματα στο πεδίο της επικοινωνίας για τα Τέμπη – Αφύπνιση η δολοφονία της Κυριακής

Ο Στέφανος Κασσελάκης απαντά στη Βίκυ Φλέσσα: «Όχι, δεν είμαστε όλοι συνένοχοι στο έγκλημα των Τεμπών» (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter