Ένας Ισραηλινός σκοτώθηκε και δύο τραυματίστηκαν από επίθεση Παλαιστίνιου στη Δυτική Όχθη

Ένας Ισραηλινός σκοτώθηκε και δύο τραυματίστηκαν από επίθεση Παλαιστίνιου στη Δυτική Όχθη

Ένας Ισραηλινός σκοτώθηκε και δύο ακόμη τραυματίστηκαν σήμερα από την επίθεση ενός Παλαιστίνιου στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός.

Το περιστατικό ξεκίνησε όταν ένας Παλαιστίνιος άρπαξε το όπλο ενός Ισραηλινού σε μια διασταύρωση κοντά στον εβραϊκό οικισμό Άριελ και τον σκότωσε, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Channel 13.

«Ένας Ισραηλινός σκοτώθηκε από έναν τρομοκράτη που φαίνεται να είναι Παλαιστίνιος», δήλωσε ο αντισυνταγματάρχης Τζόναθαν Κόνρικους εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού αναφερόμενος στην επίθεση στον οικισμό Άριελ, νοτιοανατολικά της Ναμπλούς.

Στη συνέχεια ο δράστης πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν άλλον Ισραηλινό, έκλεψε το αυτοκίνητό του και άνοιξε πυρ εναντίον ανθρώπων που περίμεναν σε στάση λεωφορείου σε μια άλλη διασταύρωση, τραυματίζοντας και έναν τρίτο Ισραηλινό, ανέφερε το τηλεοπτικό δίκτυο.

Σε ανακοίνωσή του ο ισραηλινός στρατός επεσήμανε ότι οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στις διασταυρώσεις Άριελ και Γκιτάι, ενώ πρόσθεσε ότι στρατιώτες αναζητούν τον δράστη.

Σύμφωνα με το ισραηλινό ραδιόφωνο, ένας από τους τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter