Έρανος για 38χρονο ασθενή με σοβαρό πρόβλημα υγείας

Έρανος για 38χρονο ασθενή με σοβαρό πρόβλημα υγείας

Έκκληση για οικονομική βοήθεια ζητάει ο 38χρονος Γιώργος Αντωνόπουλος ώστε να μεταβεί στο Ανόβερο της Γερμανίας και να υποβληθεί σε απαιτητική νευροχειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο.

Ο Γιώργος Αντωνόπουλος βρίσκεται αντιμέτωπος από τις αρχές του έτους με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που σε πρώτη φάση τού έχει προκαλέσει μερική τύφλωση. Σύμφωνα με την γνωμάτευση των ιατρών ο 38άνδρας πρέπει να μεταβεί σε εξειδεικευμένο νευροχειρουργικό κέντρο στην Γερμανία προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Αν και ο άνδρας υπέβαλε πρόσφατα το σχετικό αίτημα στο Ανώτατο Υγειονομικό Συμβούλιο (ΑΥΣ) του ΕΟΠΥΥ, το αίτημά του απορρίφθηκε. Η αρνητική απάντηση τού γνωστοποιήθηκε στις 2 Νοεμβρίου. Ειδικότερα, το ΑΥΣ με τη γνωμάτευσή του «δεν κρίνει δικαιολογημένη τη μετάβαση για νοσηλεία στο εξωτερικό, διότι η ενδεικνυόμενη χειρουργική θεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί σε οργανωμένα νευροχειρουργικά κέντρα της χώρας μας».

Έτσι τώρα, ο 38χρονος εναποθέτει ποια τις ελπίδες του γι αυτό το ταξίδι στους ανθρώπους που θα ευαισθητοποιηθούν με την περίπτωσή του και ζητάει την κατάθεση χρημάτων για να πραγματοποιήσει το δικό του ασφαλές ταξίδι προς τη θεραπεία.

Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν τον Γιώργο Αντωνόπουλο για το ταξίδι του στη Γερμανία μπορούν να καταθέσουν χρήματα στον λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter