Εταιρεία μεγαλοστελέχους της ΝΟΔΕ Εύβοιας οφείλει στο Δημόσιο πάνω από 500.000 ευρώ

Εταιρεία μεγαλοστελέχους της ΝΟΔΕ Εύβοιας οφείλει στο Δημόσιο πάνω από 500.000 ευρώ

Γίνεται να πολιτεύεται κάποιος σε ενεργή θέση μάλιστα και η εταιρεία του να χρωστάει πάνω από 500.000 ευρώ στο Δημόσιο; 

Αυτό είναι το ερώτημα που τίθεται και η απάντηση είναι πως φυσικά και γίνεται.  Αυτό συνέβη στην περίπτωση του κ. Δημήτρη Κωνσταντίνου του οποίου η εταιρεία χρωστάει συνολικά στο Δημόσιο πάνω από 800.00 ευρώ ενώ παράλληλα ο ίδιος είναι τοπικό στέλεχος της ΝΔ και Υπεύθυνος Παραγωγικών Φορέων στη ΝΟΔΕ Εύβοιας.

Συγκεκριμένα, η ΑΑΔΕ έδωσε στη δημοσιότητα στις 28 Ιουνίου 2019 μια λίστα με τους μεγαλοοφειλέτες του Ελληνικού Δημοσίου, που χρωστάνε πάνω από 150.000 ευρώ. Εκεί μέσα σύμφωνα με ρεπορτάζ του eviazoom.gr, βρίσκεται και η γνωστή εταιρεία αυτοκίνητων, «ΑΦΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΒΕΕ» που βρίσκεται στο 4ο χλμ Χαλκίδας – Ερέτριας, και σύμφωνα με την ΑΑΔΕ οφείλει συνολικά στη ΔΟΥ το ποσό των 553.176 ευρώ, ενώ στο σύνολο Δημοσίου, το ποσό εκτοξεύεται στις 842.440 ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας είναι ο Δημήτρης Κωνσταντίνου, ο οποίος την ίδια ώρα είναι τοπικό στέλεχος της ΝΔ και Υπεύθυνος Παραγωγικών Φορέων στη ΝΟΔΕ Εύβοιας από τις 25 Μαϊου 2018.

Δείτε επίσης, το σχετικό δελτίο Τύπου της ΝΟΔΕ Εύβοιας, τον Μάϊο του 2018, με την τοποθέτηση του κ. Κωνσταντίνου στη θέση του Υπεύθυνου Παραγωγικών Φορέων:

Άραγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που μιλάει συνεχώς για την επιχειρηματικότητα και περί υγιών επιχειρήσεων, έχει γνώση επί του θέματος;




*Πηγή  eviazoom.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter