Η Mercedes AMG CLA 35 4MATIC διαθέσιμη με AMG TRACK PACE

Η Mercedes AMG CLA 35 4MATIC διαθέσιμη με AMG TRACK PACE

Με το σύστημα AMG TRACK PACE εφοδιάζεται στον προαιρετικό εξοπλισμό η Mercedes AMG CLA 35 4MATIC, με τον οδηγό να μπορεί να παρακολουθεί και να βλέπει διάφορες πληροφορίες του οχήματος στην πίστα.

Οι πληροφορίες αυτές είναι πάνω από 80. Υπάρχει δυνατότητα απεικόνισης γυρολόγιου και χρόνου τμημάτων και επειδή μερικές πληροφορίες εμφανίζονται με πράσινο ή κόκκινο χρώμα, ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να βλέπει αν είναι γρηγορότερος ή αργότερος.

Μετά από τη συμπλήρωση μερικών γύρων, ο οδηγός μπορεί να αναλύσει τις πληροφορίες, ενώ αξίζει να τονιστεί πως η επιτάχυνση έως τα 100 χ.α.ω., ο χρόνος έως τα 400 μέτρα και η ακινητοποίηση του οχήματος από τα 100 χ.α.ω. σε 0, μπορούν να αποθηκευτούν. Το σύστημα μπορεί να εντοπίσει τυχόν αλλαγές που έχουν γίνει στην πίστα και αυτό γίνεται με χρήση GPS και μέσω των αισθητήρων που υπάρχουν στο αυτοκίνητο.

Οι πληροφορίες εμφανίζονται στην οθόνη πολυμέσων, στον πίνακα οργάνων ή στο προαιρετικό head-up display. Γνωστές πίστες, όπως για παράδειγμα αυτές των Νίρμπουργκρινγκ και του Σπα, είναι ήδη αποθηκευμένες. Η διαδρομή της πίστας, μάλιστα, μπορεί να εμφανιστεί δισδιάστατη ή τρισδιάστατη.

Τέλος, το MBUX Augmented Reality «χαράσσει» την ιδανική γραμμή στην πίστα, επιτρέποντας στον οδηγό να βελτιώσει τους χρόνους του.

Πηγή: Mercedes-Benz

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter