Ηλεία: Αστυνομικοί διαφημίζουν με το ήθος τους την ΕΛΑΣ

Ηλεία: Αστυνομικοί διαφημίζουν με το ήθος τους την ΕΛΑΣ

Διαφήμιση στην ΕΛ.ΑΣ. με το ήθος και την ευαισθησία τους, έκαναν προ ημερών δύο Ηλείοι αστυνομικοί οι οποίοι βρήκαν και παρέδωσαν χρηματικά ποσά σε αντίστοιχα δύο πολίτες που τα είχαν απολέσει.

Όπως είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Παναγιώτης Ζώντος, οι δύο αστυνομικοί παρά τα οικονομικά τους προβλήματα, δεν σκέφτηκαν ούτε μια στιγμή να κρατήσουν τα χρήματα που βρήκαν και τα παρέδωσαν αμέσως .

Στην πρώτη περίπτωση ο υπαρχιφύλακας Αλέξης Καλογερόπουλος πατέρας τεσσάρων ανήλικων παιδιών που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας βρήκε σε χώρο στάθμευσης σούπερ μάρκετ στον Πύργο Ηλείας, σημαντικό χρηματικό ποσό το οποίο χωρίς δεύτερη σκέψη το παρέδωσε αμέσως στο κατάστημα, απ’ όπου το παρέλαβε μερικά λεπτά αργότερα ο ιδιοκτήτης του. Μάλιστα ο τελευταίος με επιστολή του στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας εξήρε το ήθος του αστυνομικού.

Στην δεύτερη περίπτωση ο αρχιφύλακας Χρήστος Νικολόπουλος πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, βρήκε πριν από μερικές ημέρες και παρέδωσε αμέσως στον δικαιούχο του σημαντικό χρηματικό ποσό, σε δρόμο της Ανδρίτσαινα όπου και υπηρετεί.

«Ως Ένωση Αστυνομικών ΗΛΕΙΑΣ εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά της συγχαρητήρια για την αξιέπαινη πράξη τους, να παραδώσουν σεβαστό χρηματικό ποσό σε συμπολίτες μας που το είχε απολέσει. Η πράξη των δύο συναδέλφων μας, τιμά ιδιαίτερα την Ελληνική Αστυνομία, δείχνει το ήθος που διακρίνει τους δύο αστυνομικούς και αποτελεί φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση για ολόκληρη την κοινωνία μας», ανέφερε στο www.apokalypseis.com ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Παναγιώτης Ζώντος.

Πηγή: www.apokalypseis.com

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter