Ηλεία: Προβληματισμός από την συμμετοχή του έκπτωτου δημάρχου Ζαχάρως σε σύσκεψη με τον Απ. Κατσιφάρα

Ηλεία: Προβληματισμός από την συμμετοχή του έκπτωτου δημάρχου Ζαχάρως σε σύσκεψη με τον Απ. Κατσιφάρα

Σάλο και προβληματισμό έχει προκαλέσει στην Ηλεία η συμμετοχή σε πρόσφατη σύσκεψη – φαρσοκωμωδία του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ Απόστολου Κατσιφάρα με τον έκπτωτο δήμαρχο της Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλο στην Ζαχάρω.

Χωρίς να έχει καμία θεσμική ιδιότητα ο πολλάκις καταδικασμένος και έκπτωτος τέως αυτοδιοικητικός παράγοντας κάθισε δίπλα στον κ. Κατσιφάρα , φορώντας καπέλο εκστρατείας ! και συμμετείχε σε σύσκεψη προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις δεκάδων πολιτών αλλά και θεσμικών παραγόντων της Ηλείας που έκαναν λόγο για προκλητική συνάντηση .

Εντύπωση προκαλεί η ανοχή τόσο του κ. Κατσιφάρα όσο και των υπολοίπων στελεχών – υποψηφίων της παράταξής του που τον συνόδευαν , απέναντι σε ένα πρόσωπο που εκτός της προκλητικότατης παραβατικής του συμπεριφοράς , όπως αποκάλυψε πριν από μερικούς μήνες το documentonews , πιάστηκε από την ΕΛ.ΑΣ να έχει στην κατοχή του πολυτελές κλεμμένο τζιπ που είχε κλαπεί από την Πάτρα και το οποίο έφερε πινακίδες άλλου οχήματος , ενώ στο εσωτερικό του βρέθηκαν δύο ακόμη πινακίδες άλλων οχημάτων .

Επίσης θυμίζουμε ότι ο έκπτωτος δήμαρχος της Ζαχάρως πριν από μερικούς μήνες καταδικάστηκε οριστικά και αμετάκλητα από την Ελληνική Δικαιοσύνη για απιστία στην υπηρεσία του που αφορούσε την συμμετοχή του σε κομπίνα αγοράς απορριμματοφόρου από την Γερμανία.

Πολίτες της Ζαχάρως αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Ηλείας , χαρακτήρισαν στο www.apokalypseis.com ως απαράδεκτη την στάση του κ. Κατσιφάρα και των στελεχών του, οι οποίοι αντί να αποχωρήσουν συμμετείχαν σε σύσκεψη με τον Πανταζή Χρονόπουλο και μάλιστα φωτογραφήθηκαν μαζί του.

Όπως ανέφεραν τα μηνύματα που στέλνει ο κ. Κατσιφάρας και οι συνεργάτες του μέσα από αυτή την προκλητική σύσκεψη , παραπέμπουν σε μικροπολιτικές σκοπιμότητες και σημείωσαν ότι ο κ. Κατσιφάρας εκτός από την παράταξή του και τον εαυτό του , εκθέτει πολύ σοβαρά με την απαράδεκτη στάση του και τον ΣΥΡΙΖΑ που τον εμπιστεύτηκε για την θέση του υποψηφίου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας .-

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter