ΗΠΑ: Ο Μπλούμπεργκ κάνει ντεμπούτο σε debate και «στοχεύει» τον Σάντερς

ΗΠΑ: Ο Μπλούμπεργκ κάνει ντεμπούτο σε debate και «στοχεύει» τον Σάντερς

Ο 78χρονος μεγιστάνας των αμερικανικών ΜΜΕ είναι έτοιμος για την πρώτη του παρουσία σε debate και για… σφοδρή σύγκρουση με το φαβορί για το χρίσμα των Δημοκρατικών, Μπέρνι Σάντερς, όπως εκτιμούν στις ΗΠΑ.

Μπορεί να ανακοίνωσε σχετικά αργά την υποψηφιότητά του για το χρίσμα των Δημοκρατικών ενόψει των Προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου, ωστόσο η μεγάλη οικονομική επιφάνειά του, τον έχει βοηθήσει ιδιαίτερα στο να στηρίξει την καμπάνια του, ενώπιον προσώπων που αποτελούν «σταθερές» στις τάξεις του κόμματος, όπως ο Μπέρνι Σάντερς και ο Τζο Μπάιντεν.

Τα 300 εκατομμύρια δολάρια που υπολογίζεται ότι έχουν δαπανηθεί από τον δισεκατομμυριούχο Μπλούμπεργκ για την ενίσχυση της εκστρατείας του φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να αποδίδουν καρπούς, καθώς οι τελευταίες δημοσκοπήσεις τον εμφανίζουν στην δεύτερη θέση, πίσω από το μεγάλο φαβορί, τον Γερουσιαστή του Βερμόντ, Μπέρνι Σάντερς.

Ο Μπλούμπεργκ συγκεντρώνει το 19% των προτιμήσεων για το χρίσμα των Δημοκρατικών, έναντι 31% του Σάντερς και 15% του Τζο Μπάιντεν, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση των NPR/PBS/Marist. Αυτά τα στοιχεία θα ωθήσουν τον 78χρονο επιχειρηματία προς την πρώτη του συμμετοχή σε debate των Δημοκρατικών, με την ατζέντα του να κινείται γύρω από τον… Μπέρνι Σάντερς.

Ο Γερουσιαστής Σάντερς, γνωστός για τις παγιωμένες θέσεις του περί δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, φορολογικής καταδίωξης των πλουσίων των ΗΠΑ και για την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος, αναμένεται σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην Αμερική να μπει στο στόχαστρο του Μπλούμπεργκ, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να προβάλλει τις θέσεις του απέναντι στον ετοιμόλογο Σάντερς, ελπίζοντας να κερδίσει ακόμη περισσότερους πόντους στην προτίμηση του κοινού.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter