Ηράκλειο: Άνδρας ανέβηκε σε αστικό λεωφορείο και ξυλοκόπησε τον οδηγό

Ηράκλειο: Άνδρας ανέβηκε σε αστικό λεωφορείο και ξυλοκόπησε τον οδηγό

Ένα απίστευτο περιστατικό ξυλοδαρμού με θύμα οδηγό αστικού λεωφορείου, περιέγραψε μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη, ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου, Καλλέργος Βουλγαράκης.

Σύμφωνα με τον κ. Βουλγαράκη, όλα συνέβησαν το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στην οδό Αγίου Μηνά στο κέντρο του Ηρακλείου. Όπως είπε, οδηγός ενός δικύκλου ήθελε να κάνει προσπέραση στο λεωφορείο στον συγκεκριμένο δρόμο. Όταν του δόθηκε η ευκαιρία, προσπέρασε το λεωφορείο και στη συνέχεια άφησε το δίκυκλο όχημά του στη μέση του δρόμου, μην επιτρέποντας έτσι στο λεωφορείο να συνεχίσει την πορεία του.

Την ώρα που ο οδηγός του λεωφορείου προσπάθησε να αντιληφθεί τι ακριβώς συνέβαινε, ο οδηγός του δικύκλου άρχισε να τον βρίζει. Από παρακείμενο κατάστημα το οποίο φέρεται να ανήκει στον οδηγό του δικύκλου, βγήκε ένας άνδρας, όπως καταγγέλλει ο κ. Βουλγαράκης ο οποίος ανέβηκε στο λεωφορείο και άρχισε να χτυπάει στο πρόσωπο τον οδηγό, με συνέπεια εκείνος να ματώσει.

Όπως λέει ο κ. Βουλγαράκης, επιβάτες που ήταν μάρτυρες του περιστατικού θα κληθούν να καταθέσουν, ενώ όπως σημείωσε ο ίδιος: «Θα γίνουν όλα όσα πρέπει να γίνουν. Δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι».

Πηγή: ekriti.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter