Μαξίμου εν συγχύσει: Χαρακτήρισε τον «γαλάζιο» πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ εργατοπατέρα του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΜΕ

Μαξίμου εν συγχύσει: Χαρακτήρισε τον «γαλάζιο» πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ εργατοπατέρα του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΜΕ

Τα σαΐνια του Μεγάρου Μαξίμου, οι άριστοι του Κυριάκου Μητσοτάκη, την έκαναν πάλι τη γκάφα τους, καθώς απ’ ότι αποδεικνύεται δεν γνωρίζουν ούτε ποιοι γαλάζιοι συνδικαλιστές κατέχουν ποιες θέσεις.

Για την ιστορία λοιπόν κύκλοι του Μαξίμου χαρακτήρισαν τη σημερινή απεργία που είχε προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ και το ΕΚΑ ως «αντιπολιτευτική ενέργεια από επαγγελματίες εργατοπατέρες του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΜΕ».

Ομως ο πρώτος που αντέδρασε ήταν ο ίδιος ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, Γιάννης Πάιδας, ο οποίος εξανέστη με τη θέση αυτή του πρωθυπουργικού γραφείου και δήλωσε μέλος της ΔΑΚΕ, ενώ ξεκαθάρισε πως κινείται στον φιλελεύθερο χώρο.

Παράλληλα, ο κ. Πάιδας ήταν και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές του Μαΐου.

Αραγε τις πληροφορίες στο Μέγαρο Μαξίμου τις δίνει ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης ή η Πειραιώς;

Πάντως από όπου και να λαμβάνει τις πληροφορίες το Μαξίμου μάλλον πρέπει ο πρωθυπουργός να τους βγάλει κόκκινη κάρτα, αν θέλει να έχει τους γαλάζιους συνδικαλιστές με το μέρος του. Αν όχι στο Ασφαλιστικό τουλάχιστον σε άλλα φιλελευθερης φύσης νομοσχέδια που ετοιμάζεται να φέρει στη Βουλή.

Διαβάστε επίσης: Αχτσιόγλου σε ΝΔ: Κανείς δεν μπορεί να κρύψει την αλήθεια για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο (Video)

https://www.facebook.com/e.achtsioglou/videos/2640967532619564/?__xts__%5B0%5D=68.ARDlwJwijg4aLdFEu5YvJz-rjRh4J4vIrLeNc6MAj0GfKQcp4BEragltRhP7xaCT2dIeqzQF8BeNr37GxnjHb__Cb2sLvpW_Aa_C2wqAKUqfe-u2WFCguqJLTJ4AGqm-1MVoWOpTSjMPq1PD2_3GXQcSbyqYgs6MJCew1Jr7Q7Zq87ZrLUD4Bh-a8A78rR8MWoMgPsZ_WvT2WQYHmlGmf_hmGwhjgfZqMOt2whMe11XL06R946DRKsxWRpiUHjzQac8DcHwnGVtyqIOTG14nd9pB_RrBoAuZzd2FXdLg7INtDmOijbExGbJBarn4VnxCV6I0-jEjDKCiFqTphSFrsQveqSdlJBl8pFS92A&__tn__=-R

Διαβάστε επίσης: Ο Βρούτσης αναρωτιέται γιατί απεργούν, αφού η κυβέρνηση είναι τόσο φιλεργατική!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter