Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση με τον αστυνομικό στη Νίκαια – Φέρεται ως μέλος σπείρας που λήστευε αλλοδαπούς

Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση με τον αστυνομικό στη Νίκαια – Φέρεται ως μέλος σπείρας που λήστευε αλλοδαπούς

Μεγάλη ανατροπή όπως φαίνεται στην υπόθεση με το περιστατικό σε σπίτι της Νίκαιας, όπου η Αστυνομία και η ομάδα ΔΙΑΣ κλήθηκαν να επέμβουν και βρήκαν φιμωμένο μέσα σε σπίτι μαζί με άλλα έξι άτομα, συνάδελφό τους, αστυνομικό.

Όπως προκύπτει από την έρευνα και με βάση τις έως τώρα πληροφορίες, ο αστυνομικός κάθε άλλο παρά θύμα ήταν.

Φαίνεται ότι πρόκειται για αστυνομικό, μέλος σπείρας, η οποία λήστευε αλλοδαπούς.

Η αστυνομία ξεκίνησε να ερευνά την υπόθεση ως υπόθεση διαφθοράς, ενώ και κατάθεση του αστυνομικού -φερόμενου ως θύματος- δεν ευσταθούσε.

Συγκεκριμένα ο αστυνομικός έλεγε στους συναδέλφους του ότι περνώντας κάτω από την πολυκατοικία κατάλαβε πως υπήρχε φασαρία και ανέβηκε πάνω στην πολυκατοικία για να δει τι γίνεται.

Οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων φέρονται να αμφισβητούν το σενάριο γιατί ο συνάδελφός τους ήταν εκτός υπηρεσίας και δεν συνάδει με την αστυνομική πρακτική σε περίπτωση που αστυνομικός βρίσκεται αντιμέτωπος με προβληματική κατάσταση να μην ενημερώνει το 100.

Έτσι λοιπόν οι αστυνομικοί άρχισαν να δίνουν βάση σε όσα έλεγαν εξ αρχής οι καταγγέλλοντες πακιστανικής καταγωγής, ότι δεν υπήρξε καμία ομηρία, αλλά αντιθέτως τρεις άνδρες με κουκούλες full face εισέβαλαν στο σπίτι που έμεναν για να τους ληστέψουν.

Όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, οι καταγγέλλοντες φαίνεται να συνεπλάκησαν με τους εισβολείς, κατάφεραν να πιάσουν έναν από αυτούς ενώ οι υπόλοιποι διέφυγαν.

Σημειώνεται πως αντίστοιχα περιστατικά όπως αυτό που περιγράφουν οι Πακιστανοί έχουν σημειωθεί άλλα δύο στο παρελθόν με θύματα αλλοδαπούς που ενέχονταν σε λαθρεμπόριο τσιγάρο και δέχθηκαν επιθέσεις από άνδρες με κουκούλες full face οι οποίοι τους λήστεψαν.

Η αστυνομία ερευνά τη σχέση των περιστατικών μεταξύ τους αλλά και αν οι ληστές με τα full face είναι αστυνομικοί οι οποίοι αντί να καταγγείλουν και να πατάσσουν το λαθρεμπόριο εκμεταλλεύονταν την υπόθεση προς ίδιον όφελος.

Σημειώνεται ότι την υπόθεση την έχει αναλάβει η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.




Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter