Μήλος: Αρρώστησε ο υπάλληλος, ματαιώθηκαν οι πτήσεις!

Μήλος: Αρρώστησε ο υπάλληλος, ματαιώθηκαν οι πτήσεις!

Απίστευτη ταλαιπωρία για περισσότερους από 100 επιβάτες, που επρόκειτο να ταξίδευαν με τις χθεσινές δύο πτήσεις από Αθήνα για Μήλο και αντίστροφα. Όλα έγιναν το χθες το μεσημέρι, με τους επιβάτες να μη πιστεύουν στα αυτιά τους, για ότι άκουγαν!

Σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν στο cyclades24.gr, οι επιβάτες των δύο πτήσεων έμαθαν εκείνη την ώρα, ότι οι πτήσεις τους δεν θα πραγματοποιηθούν… λόγω τεχνικών προβλημάτων, όπως τους ενημέρωσαν! 

Συγκεκριμένα, Ο μοναδικός υπάλληλος ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας που εργάζεται στο αεροδρόμιο της Μήλου δήλωσε αδυναμία να εκτελέσει τα καθήκοντα του , λόγω αιφνίδιας αδιαθεσίας.

Φυσικά, δεν εξαπολύουμε τα πυρά μας στον υπάλληλο του αεροδρομίου, αλλά στους ιθύνοντες, καθώς πρόκειται για θέματα ασφάλειας και λειτουργίας ενός αεροδρομίου με την δεύτερη μεγαλύτερη αύξηση επιβατικής κίνησης το 2018 στην Ελλάδα.

Φανταστείτε λοιπόν την αντίδραση των επιβατών, αρκετοί από τους οποίους, ήταν από τα γειτονικά νησιά και οι οποίοι λόγω της προβληματικής ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας, βρέθηκαν μία και δύο ημέρες νωρίτερα στη Μήλο, προκειμένου να εξυπηρετηθούν με το αεροπλάνο.

Αμέσως ξεκίνησε μια επιχείρηση προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα έστω και αργά, με κάποιους από τους επιβάτες ωστόσο να προλαβαίνουν το πλοίο της γραμμής για Πειραιά.

Σύμφωνα με τους επιβάτες η υποστελέχωση του αεροδρομίου Μήλου δημιουργεί πολύ συχνά παρόμοια περιστατικά…

Πηγή:cyclades24.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter