Μια «δράκα» εθνικιστών με κομμένη την… υπερηφάνεια τελικά μαζεύτηκε στη Μενεμένη (photo+video)

Μια «δράκα» εθνικιστών με κομμένη την… υπερηφάνεια τελικά μαζεύτηκε στη Μενεμένη (photo+video)

Παρά την απαγόρευση παραχώρησης του θεάτρου Άστρον στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης από τον δήμαρχο αλλά και το δημοτικό συμβούλιο, τελικά μια ολιγομελής ομάδα του λεγόμενου «Ιερού Λόχου» κατάφερε να εισέλθει στο χώρο και να επιχειρήσει να κάνει τη φασιστοσύναξή της, κάτι που τελικά οδηγήθηκε σε αποτυχία. 

Ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης,Λάζαρος Κυρίζογλου, καθώς και το δημοτικό συμβούλιο του δήμου, απαγόρευσαν να γίνει στο θέατρο η εκδήλωση αυτή. Στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις λόγω των φόβων για επεισόδια που μπορούσαν να προκληθούν από τη διεξαγωγή του λεγόμενου 1ου Makedonian Pride. 

Πάντως κοντά στο χώρο που μαζεύτηκαν τα μέλη του “Ιερού Λόχοι”, στην πλατεία Επταλόφου της Μενεμένης, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση αντιεξουσιαστών.

Με πληροφορίες από seleo.gr, thestival.gr

Λίγα λεπτά μετά την έξοδό τους από το χώρο προκάλεσαν νέα ένταση καθώς κινήθηκαν εναντίον οχήματος, του οποίου ο οδηγός, όπως οι ίδιοι ισχυρίστηκαν, τους προκάλεσε. Αστυνομικοί των ΜΑΤ εμπόδισαν τους νεαρούς να πλησιάσουν το όχημα και στη συνέχεια τους απώθησαν.

Δείτε το βίντεο του thestival.gr από το σημείο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter