Μια τέταρτη θέση για την Audi στο E-Prix της Ρώμης

Μια τέταρτη θέση για την Audi στο E-Prix της Ρώμης

Ο Ολλανδός Ρόμπιν Φρίινς τερμάτισε στην τέταρτη θέση του αγώνα που έγινε στη Ρώμη, αποσπώντας ταυτόχρονα το καλύτερο αποτέλεσμα από τους οδηγούς των Audi e-tron FE05.

Ο Ρόμπιν Φρίινς ήταν ο οδηγός των Audi e-tron FE05 που σημείωσε το καλύτερο αποτέλεσμα στο E-Prix που έγινε στη Ρώμη (τέταρτη θέση), αλλά ο Λούκας ντι Γκράσι ήταν εκείνος, ο οποίος είχε την καλύτερη θέση στα προκριματικά του αγώνα. Ενός αγώνα, που διακόπηκε σχεδόν αμέσως μετά την εκκίνηση για περίπου μία ώρα, λόγω μιας καραμπόλας στην οποία ενεπλάκησαν πολλά αυτοκίνητα.

Ο Ντι Γκράσι μπόρεσε να ανέβει από τη 13η, στην έβδομη θέση, όπου και τερμάτισε, καταφέρνοντας να αποσπάσει έξι πόντους. Πλέον, απέχει επτά από τον Ντα Κόστα, που ηγείται στη βαθμολογία των οδηγών, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στα επτά πρώτα E-Prix που έχουν διεξαχθεί, έχουν αναδειχτεί νικητές επτά διαφορετικοί οδηγοί.

Στο πρωτάθλημα των ομάδων, προηγούνται οι Envision Virgin Racing και Mahindra Racing με 97 βαθμούς, ενώ η Audi Sport ABT Schaeffler ακολουθεί με 96.

Ο επόμενος αγώνας, όγδοο E-Prix του φετινού πρωταθλήματος της Formula E, διεξάγεται στις 27 Απριλίου, στο Παρίσι.

Πηγή: Audi

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter