Μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ στην Εύβοια

Μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ στην Εύβοια

Γιάννης Xαρούλης, Nightstalker, Παύλος Παυλίδης, Πυξ Λαξ, Γιώργος Μαζωνάκης, Ταφ Λάθος, Μέλιssεs, Κωστής Μαραβέγιας, bazooka, Λεωνίδας Μπαλάφας, Φοίβος Δεληβοριάς, Μαρίζα Ρίζου, Σπύρος Γραμμένος, Angelika Dusk είναι μερικά από τα ονόματα που θα «παρελάσουν» από το Beach Party Festival στην Εύβοια.

Ένα ιδιαίτερο μουσικό φεστιβάλ έρχεται σε λίγες ημέρες (10 έως 14 Ιουλίου) στο οργανωμένο camping «Club Agia Anna», στην παραλία της Αγίας Άννας στη βόρεια Εύβοια. Το Beach Party Festival, το μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ στην Ελλάδα, συγκεντρώνει φέτος μερικά από τα πλέον σημαντικά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, πολλούς Dj’s, καθώς και το «Ministry of Sound» το πιο διάσημο dance club στον κόσμο. Το «Ministry of Sound» θα φέρει στην Εύβοια και στα decks του Beach Party Festival, κορυφαίους DJ’s όπως: Philip George, The Menendez brothers, LOVRA, Xenia Ghali, Dale Castell, Melé κ.ά.

Το Beach Party Festival είναι φεστιβάλ διεθνών προδιαγραφών, συνδυάζοντας την τεχνογνωσία της People Entertainment Group (διοργανώτρια μέχρι και το 2017 του River Party στο Νεστόριο Καστοριάς) και του Club Agia Anna, ενός από τα ομορφότερα και πιο οργανωμένα camping της χώρας. Όσον αφορά στη διαμονή, μπορείτε να επιλέξετε να μείνετε σε σκηνή ή σε κάποιο από τα καταλύματα που παρέχει το φεστιβάλ, για τους λιγότερο μυημένους στην κατασκηνωτική εμπειρία.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ: http://beachpartyfestival.gr/artists/



Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter