Μπάσκετ: Χαμένη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό στο Μόναχο

Μπάσκετ: Χαμένη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό στο Μόναχο

Σπουδαία ευκαιρία να πετύχει δεύτερη συνεχόμενη νίκη έχασε ο Ολυμπιακός στο Μόναχο, αφού η Μπάγερν του άρπαξε το ροζ φύλλο μέσα από τα χέρια, με σκορ 85-82.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν άσχημα και βρέθηκαν στο -11, αλλά πάτησαν γκάζι με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου μετά το 43-44 της ανάπαυλας. Η διαφορά έφτασε στους 12 πόντους υπέρ της ελληνικής ομάδας (55-67), η οποία είχε τη συμπαράσταση αρκετών συμπατριωτών μας φιλάθλων. Αλλά απέμεναν 9 λεπτά και το ματς δεν είχε κριθεί.

Η Μπάγερν αντεπιτέθηκε και προσπέρασε στο 36ο λεπτό, 72-71, μετατρέποντας το ματς σε θρίλερ. Ένα λάθος του Μιλουτίνοφ και δύο απανωτά τρίποντα του Μαόντο Λο έφεραν τους γηπεδούχους στο 80-75 στα 1:23 πριν το τέλος και ο Ολυμπιακός παραδόθηκε, αφού δεν είχε άλλες λύσεις. Το τρίποντο που κατέβασε τη διαφορά στους 3 σημειώθηκε με την εκπνοή.

Ο Ουέιντ Μπάλντγουιν, που μέχρι πρόσφατα ήταν υπό αποδέσμευση, ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού με 19 πόντους. Οι Πρίντεζης, Μιλουτίνοφ πέτυχαν από 12, ο Παπανικολάου 10 και ο Ρότσεστι 9. Ο ζεστός Λο ήταν ο MVP του παιχνιδιού με 19 πόντους, ενώ ο Μπάρτελ πρόσθεσε 18 και ο Μονρό 15.

Ο Ολυμπιακός θα παραμείνει στη Γερμανία, αφού φιλοξενείται μεθαύριο από την Άλμπα στο Βερολίνο. Ένα 24ωρο αργότερα, η Μπάγερν θα υποδεχθεί στην Audi Dome τον Παναθηναϊκό, ο οποίος νωρίτερα σήμερα άλωσε το Κάουνας. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στο 3-6, ενώ το «τριφύλλι» στο 5-4 μετά τις πρώτες 9 αγωνιστικές.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter