Νέο Κατάστημα των ΕΛΤΑ στην Κηφισιά

Νέο Κατάστημα των ΕΛΤΑ στην Κηφισιά

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία εκσυγχρονίζουν το Δίκτυο Καταστημάτων τους σε ολόκληρη τη χώρα με στόχο την εξασφάλιση ποιοτικής εξυπηρέτησης και την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών.

Στο πλαίσιο αυτό τα Ελληνικά Ταχυδρομεία προχώρησαν στην αναδιοργάνωση του Καταστήματος Κηφισιάς που λειτουργούσε επί της οδού Λεβίδου (Βάρσος), και στη μεταστέγασή του σε κεντρικό σημείο της πόλης, στην οδό Μιλτιάδου 5 στην Κηφισιά.

Τα νέο Κατάστημα ΕΛΤΑ επί της οδού Μιλτιάδου 5 στην Κηφισιά, λειτουργεί καθημερινά από ώρα 07:30 έως 14:45 πλήρως αυτοματοποιημένο, με τρεις θυρίδες εξυπηρέτησης που παρέχουν όλες τις ταχυδρομικές υπηρεσίες, χρηματοοικονομικά και φιλοτελικά προϊόντα και σύνδεση στο δίκτυο παροχής ηλεκτρικού ρεύματος «ΕΛΤΑ Ενέργεια».

Παράλληλα, συνεχίζει τη λειτουργία του το Κεντρικό Κατάστημα ΕΛΤΑ Κηφισιάς επί της οδού Ελαιών 50, με διευρυμένο ωράριο εξυπηρέτησης καθημερινά από τις 07:30 έως τις 20:30.

Τα ΕΛΤΑ, με τη μακροχρόνια εμπειρία, με τη μοναδική δυνατότητα κάλυψης όλης της επικράτειας, , το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και τις σύγχρονες υποδομές τους, αυξάνουν την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας για το κοινωνικό σύνολο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter