Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει να εμπλακεί και στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει να εμπλακεί και στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό

Οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκαν την περασμένη Παρασκευή και αρχικά είχε διαρρεύσει ότι συζήτησαν κυρίως για το γηπεδικό ζήτημα που απασχολεί τον Παναθηναϊκό.

Τελικά υπήρξε κι άλλο θέμα, εξίσου σοβαρό, που θίχτηκε στο ραντεβού των δύο παραγόντων του τριφυλλιού. Σύμφωνα με πληροφορίες στην συνάντηση κορυφής των Γιαννακόπουλου – Αλαφούζου συζητήθηκε και το μέλλον της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και χρηματοδότης του Ερασιτέχνη έθεσε θέμα για την πιθανότητα εμπλοκής του στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ανεξάρτητα με την εξέλιξη στο γηπεδικό.

Το γεγονός και μόνο ότι ο Γιαννακόπουλος άνοιξε και πάλι το συγκεκριμένο θέμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Κι αυτό διότι δείχνει πως ενδιαφέρεται να βοηθήσει και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Γιάννης Αλαφούζος το τελευταίο τρίμηνο ασχολείται και πάλι ενεργά με τα θέματα της ομάδας, ωστόσο, όπως λέγεται, δεν θα έλεγε «όχι» υπό προϋποθέσεις, στο να παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ. Δεν είναι όμως ξεκάθαρο πως μπορεί να γίνει αυτό και το κυριότερο αν θα ζητήσει και ένα σεβαστό ποσό για να παραχωρήσει τις μετοχές του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter